torsdag 25. august 2016

Strikkevest baby

Check out For The Baby. Denne siden ble sist oppdatert 02. Velkommen til DROPS Design! Genseren har et fint strikkemønster med reinsdyrmotiv.


Den finnes i en fin julerød farge, og kommer også i større størrelser.

Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Memini er norske barneklær med en bærekraftig. Da finner du oppskriftene her!


Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Rakkervesten finnes nå som oppskrift både til baby , barnehagebarn og til skolebarn. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Ved å melde deg på samtykker du til våre vilkår.

Din garnbutikk på nett. Strikkegarn, heklegarn og strikkeoppskrifter. Stort utvalg, rask levering og god service. Nyt til baby : bomuldstrøje og hue med rullekanter i friske farver - se opskrift her. Swipe i områderne omkring indholdet eller brug pilene for at fortsætte.


For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling. Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f. Du har dager fra forsendelsesdatoen til å foreta en retur av varene du kjøpte fra Zara. Tenkte å kjøpe en fin strikkevest til Benjamin til jul, til å ha over finskjorta og ett fint slips. Noen som vet en nettbutikk hvor de selger strikkevester? Har sjekket HM, Ellos og Sparkjøp.


Her er noen strikkeoppskrifter på vester for deg som ønsker å lage dette. Oppskrifter både til voksne og barn. Alle oppskrifter er gratis. You can find an English translation HERE.


Til denne vesten har jeg brukt Baby Ull fra Gjestdal.

Det går helt fint å bruke andre garntyper, hvis strikkefastheten er den samme. Siden vesten ikke er så stor, og i flere farger, gir den god anledning til å bruke restegarn. Ganske tidlig i arbeidet setter jeg merketråder i sidene.


Barn og Baby er en norsk nettbutikk med fysisk butikk på Teie i Færder kommune (gamle Nøtterøy kommune), ca km fra Tønsberg sentrum. Arbeid pågår Armbånd Arne og Carlos Arrangement Award Baby Beanie Bloggertreff Blomstermansjett Bolero Bomullspads Bordskåner Brødkurv Brødpose Bukse Dusk Epla-butikken Etiketter Fottøy Garn Genser Gi bort-lotteri Give away Hage Hals Heklet Hobbyrom Hund Inspirasjon Interiør Jakke Jul Katt Kjendis Kjole Kopptue Kosebamse Laminering Leke. Her finder du mere end 120.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg