fredag 5. juni 2015

P stav gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Den store fordelen er selvfølgelig at når p -staven er på plass, så har du en sikker og trygg prevensjon som varer i tre år. Du slipper å huske å ta piller. Forskning har vist at risikoen for å bli gravid med p -staven er omtrent null innenfor behandlingsperioden.

De som blir gravide med p - stav har vært det før staven ble satt inn eller blitt det første uken etter innsetting. Det er derfor viktig å være helt sikker på at du ikke er gravid når p - stav settes inn. Lege, helsesøster eller jordmor med spesiell opplæring, kan sette den på plass.


P - stav må kjøpes på resept. Før innsetting av p - stav må du vite helt sikkert at du ikke er gravid , det tas derfor ofte en graviditetstest før innsetting. Du får lokalbedøvelse og selve innsettingen er helt smertefri.


Hvor stor sannsynlighet er det for å bli gravid på p - stav ? Satte inn implantatet implanon for mnd siden.

Nå i det siste har eg fått murringer (mensmurringer el) ubehag bak i nedre del av ryggen og veldig hormonell, trøtt og kvalm Tok en test forrige uke som var negativ, men symptomene blir bare verre. Mange opplever småblødninger som bivirkning ved bruk av p - stav. Ta gjerne kontakt med helsestasjon for ungdom for hjelp til å vurdere om det er noe du kan gjøre for å få mindre og færre blødninger. Fire var gravide før staven ble satt inn, en ble gravid etter innsetting av en demonstrasjonsstav uten virkestoff,. Likevel er det grunn til å være obs dersom du vurderer en p - stav.


Hormonet er innbakt i staven og små mengder tas kontinuerlig opp i blodsirkulasjonen. En spiral, i likhet med en p - stav , settes inn i kroppen og styrer seg selv uavhengig av hva man selv gjør. Da unngår man brukerfeil og dermed også ufrivillig graviditet, sier hun.


Hvem er p -staven egnet for? Det er legen din som avgjør om du kan bruke p - stav. Rask og trygg leveranse. Sv: Når kan jeg bli gravid etter P Stav ? Hei, slenger meg på dere jeg, kanskje dere har noen innspill.


Ved å bruke Nexplanon P -pille kan føre til økt risiko for blodpropp, og dermed skal ikke brukes av kvinner som har hatt blodpropp eller er kan bli disponert for dette arvelig. SVAR: Hei Jente år Så fint du skriver til ung. Man kan få endret blødningmønster med p - stav.


Men nå blør jeg plutselig, beklager detaljer men det er klumper med blod. Hva kan dette skyldes?

Jeg har ikke noe vondt i det hele tatt. Du inte vill eller kan ta p -piller som innehåller östrogen på grund av till exempel ärftlighet för blodpropp eller att du fått högt blodtryck av p -piller. P -staven Nexplanon inneholder ikke østrogen. Du kan sette inn en p - stav til uka.


Må du fjerne staven, om du vil gjennomføre et svang. Det er veldig sjelden noen blir gravid mens de har p - stav. Men det er en liten mulighet for å bli gravid med p - stav også.


Siden du ikke føler deg bra, synes jeg så absolutt at du skal få en vurdering av en lege. Humøret mitt var normalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg