fredag 19. juni 2015

Styrketrening øvelser

Styrketrening er viktig både for menn og kvinner – uansett alder. Ikke bare får det deg til å se bra ut, men det gir deg sterkere beinbygning, motvirker tap av muskelmasse ettersom du blir eldre, gir deg bedre kroppsholdning, høyere fettforbrenning (også når du ikke trener), virker skadeforebyggende og gjør de fleste hverdagslige gjøremål lettere. Sunn matplan Kostholdsråd Supermat Kosthold og trening Ned i vekt.


Slankekur Flat mage Kaloriforbrenning Motivasjon BMI-kalkulator Kalorikalkulator Kaloritabell. Her finner du de beste styrkeøvelsne. Med Aktiv Trenings styrkeøvelser, får du trent alle muskelgruppene mest optimalt.

Olympiske løft og øvelser for eksplosiv styrke. Ikke alle har lyst eller anledning til å trene på et gym. Det kan være sommerferie, juleferie, økonomi eller andre årsaker. Du kan uansett komme langt med å trene hjemme, enten det er for perioder eller fordi terskelen for å trene sammen med andre er for høy akkurat nå.


Enkle styrketreningsøvelser. De passer for de fleste og kan gjøres i eget tempo. Men ikke bare er det svært viktig å varme opp, både for å unngå skader og for å få godt utbytte av treningen din, det er også viktig å gjøre det riktig.


Dette treningsprogrammet gjør du hjemme.

Utfall frem Start med føttene i hoftebredde, sett én fot frem, bøy kneet i grader, bakerste kne skal også i grader ned mot gulvet. Du trenger ikke treningssenter eller masse utstyr for å trene. Ved å bruke kroppen – og din egen kroppsvekt – kan du gjøre mange øvelser som gir deg en god økt egentrening styrke. Vanligvis blir styrketreningen utført på andre dager enn kondisjonstreningen.


Det kan også være med på å forebygge skader, både innen idrett og ellers. Tips til programmet. Hver gang du klarer antall repetisjoner som er angitt til slutt, skal du legge på vekt på neste trening (25-kilo). Bruk de to første ukene på teknikktrening med lavere belastning.


NB: Basisøvelsene er nå flyttet til OLTs kunnskapsportal med video, som du finner ved å klikke her. Funksjonell trening er et kjent begrep for alle som trener på treningssentre, og selges gjerne som statisk styrketrening som skal gi alt fra bedre holdning til sterk rygg og bedre utholdenhet. Aktivitetskassen - Din verktøykasse for kroppsøving og fysisk aktivitet. Et utvalg av styrkeøvelser hvor man jobber sammen i par. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt.


Det er ikke lenge siden styrketrening var noe de fleste syklister holdt seg langt unna. Frykten for vektøkning og ekstra muskelmasse lå i bakhodet. De siste årene har imidlertid forskning vist oss at riktig styrketrening både gjør deg sterkere og mer utholdende på sykkelsetet.


Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Hvorfor trene st yrke? Sterke lår er nødvendig nesten uansett hva slags idrett du driver med. Spesielt viktig er det for de som trener mye utendørs, sier personlig trener Kristin Granum Rosebø ved Elixia Kolbotn. Dynamisk muskelarbeid.


Ved å bøye armen gjør du for eksempel muskelen foran på overarmen kortere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg