torsdag 4. juni 2015

Vektkalkulator gravid

Da ligger jeg rett på average :) Spennende å se om jeg knuser maksgrensa før slutten. Ser for meg at det kommer en del vann i kroppen når der nærmer seg termin. Det er ikke én størrelse som passer alle, når det gjelder vektøkning hos mor i svangerskapet. Hvor mye vekt du trenger å legge på deg, avhenger av flere faktorer, inkludert vekten din før du ble gravid og din kroppsmasseindeks.


Din og fosterets helsetilstand spiller også en rolle. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. For det er lettere å vite nøyaktig dato her enn for unnfangelsen. Svangerskapet regnes fra denne datoen, selv om du ikke blir gravid før omtrent to uker senere. Da kan dette være en grei måte å begrene termin på.


Hva synes du om dette verktøyet? Vi vil gjerne at du kommenterer dette verktøyet på en saklig måte. Ja takk til både ris og ros.


På denne måten kan vi forbedre verktøyene våre og levere et bedre tilbud til brukerne. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette. Noen av dere som har testet denne?


Synes selv jeg var litt over set nødvendige når jeg var gravid , så ønsker ikke at kiloene skal løpe fra meg under svangerskapet. Vektkalkulator for gravide Endelig gravid. Weight gain is different for each woman and for each pregnancy.


Body Mass Index (BMI) (eller kroppsmasseindeks) er en formel som indikerer om en person er er over- eller undervektig eller har normal vekt. Formelen er ikke helt eksakt. En kalorikalkulator forteller deg hvor mange kalorier du trenger for å holde vekten eller oppnå moderat til kraftig vekttap. Beregningene i Klikks kalorikalkulator er basert på kroppsvekt, høyde, alder, kjønn og aktivitetsnivå. På helsestasjonen kommer dere til å få høre om percentilskjema.


Det er skjemaet med grafer som viser barnets utvikling – vekt, lengde, hodeomkrets og forholdet dem imellom. Registrerte i en annen tråd at det var flere enn meg som er overvektige her. Så jeg lurer litt på hvilke tanker dere har om vektoppgang i. Spør vel litt hvor mye du veier når du blir gravid og hvor høy du er. Jeg prøvde meg på en sånn kalkulator og følger den ganske så nøyaktig.


Centimeter (cm fot (ft meter (m tomme (inches). Test din vekt i forhold til normalomrdet og f skreddersydde dagsmenyer. Vektkning i svangerskapet - Norsk Helseinformatikk 3. Slik fordeler vektkningen seg i svangerskapet Nr du blir gravid forandrer kroppen din seg.


Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Bruk vår eggløsning kalkulator å vite på hvilke dager i måneden du kan bli gravid.


Graviditetskalender Graviditetskalkulator. Den gravide kvinnenes kalender. Beregn de viktigste datoene for graviditet. Perioden med størst risiko for abort. Artist Jessica Simpson ( 32) la p seg kilo da hun var gravid tidligere i r. Men hvor mye er greit, og hvordan fordeler egentlig den ekstra vekten.


Et av de frste valgene den gravide br ta for ivareta sitt ufdte barn er derfor g ned i vekt. Kalkulator over vektkning i svangerskap - Calkoo Kalkulator over vektkning i svangerskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg