tirsdag 30. juni 2015

Legoland billetter

Finn den beste løsningen! Køb billetter online mindst dage før og spar ! Der venter morsomme og spennende opplevelser på dere, enten dere velger fornøyelser og lek i Legoland eller løvesafari i Givskud Zoo. Familiepakke til LEGOLAND.


Pakketilbudet inkluderer båtreise, to overnattinger i Danmark og to dagers entré til LEGOLAND , for to voksne og to barn. Her er masser af action, fart og sjov.

Kupongen inngår i et pakketilbud og kan ikke kombineres med billetter som er kjøpt på forhånd (blant annet billetter kjøpt på nett) eller andre rabatter. Kan ikke utbetales i kontanter eller endres til andre billettyper. Børn under år kommer gratis ind og behøver ingen billet. Spar på billetten ved at købe online mindst 7. Kjøp billetter til Legoland Windsor Resort nær London her. Det lønner seg å bestille båt, hotell og LEGOLAND-billetter samtidig.


Hvad koster en billet? Hvornår skal et barn have en entrébillet?

Hvordan køber jeg billet på forhånd? Kan jeg vise mine billetter på mobilen? Velkommen til Orlandobilletter. Billetter i Orlando.


Ticmate er aktiv i land på kontinenter, og selger billetter til arrangementer i byer over hele. Informasjon om att Hotellet hadde redusert pris på billetter inn til Legoland , det kom ikke klart frem og det vart ikke gitt noe informasjon når vi sjekket inn om att vi kunne få redusert pris. Beliggenheten og opplevelsen for barna var veldig flott. Foto: Legoland Vis mer. Bestill billetter online - spar penger og unngå kø.


Unngå å måtte stå i kø på utsiden av parken. På solrike helgedager kan køen bli veldig lang. For parkeringsområdene nærmest inngangen må du kjøpe parkeringsbillett i lukene utenfor parkinngangen.


På nye LEGOLAND Castle Hotel er hver eneste kloss stappfull med Lego-magi og fengslende eventyr om riddere, trollmenn og fjerne kongeriker! Det samme gjelder for billetter til Djurs Sommerland og Fårup Sommerland. Overnatning og sjove dage i LEGOLAND til en dags pris! Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies.


LEGOLAND tar dere med til riddertiden, med showet Battle of The Brick, komplett med levende hester og modige riddere som har bruk for hjelp fra dere for å vinne det ettertraktede trofeet.

Forestillingen går to ganger daglig fra 4. Gå ombord på toget til London så snart du lander med våre fleksible billetter som er gyldig årets alle dager! Gatwick Airport Thameslink er det økonomiske alternativet til ekspress togene, og turen tar omtrent time. Ingen kø til billettmaskinene - kjøp før du reiser og spar tid og slipp stress! Lots of adventures and experiences for children.


Din bonus overføres måneden efter, dine billetter er købt (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Best pris og pengene tilbake garanti. Les vurderingene fra andre reisende. Bestiller du fly og hotell til Danmark samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Legoland.


Utforsk Berlin fullstendig med dens mange minneverdige eventyr og all historien byen har å by på. Spar opp til på dine billetter !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg