tirsdag 9. juni 2015

Enkel babylue oppskrift

Babyutstyr finner du hos Sprell - Lynrask levering - Stort utvalg - Kjøp her! Last ned din gratis strikkeoppskrift på søt babylue som er enkel å strikke,. Det står i oppskriften at du begynner med rundpinne 2. Heldigvis var det ein del garn til overs, og då gjalt det å vera kreativ. Flaks for meg har eg alltid ein del oppskrifter liggande på mobilen og valet falt på lettstrikka babylue , da denne er nettopp lettstrikka, og veldig fin!


Men eg ville gjere ein vri som eg har sett på fleire bloggar og det var å strikke lua i dobbel perlestrikk.

Her kommer endelig oppskriften på luen,. Del bilder av gensere, luer, votter, m. Dette er en enkel heklekant som er fin å bruke på forskjellige strikke og hekle plagg. Nøstebarnboka er en stor favoritt blant mange strikkere, inkludert meg selv. Oppskriften er vel noe av det enkleste en kan komme bort i, og variasjonene man kan gjøre er mange. Gratis oppskrift på pulsvarmere.


Oppskrift på heklet babylue. Dersom du strikker alt på pinne nr. Denne luen er kjempefin, praktisk, og ikke minst enkel å lage.

Oppskrifter Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her!


Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. En deilig, myk babylue strikket i Baby Merino XL. Luen strikkes frem og tilbake, nedenfra i mønster. Du kan også strikke et par matchende Grit Babyvotter. Den strikkes sidelengs på rundpinner eller andre lange nok pinner.


Legg opp masker til str 0-3mnd. Pinne og babyullgarn fra Europris har jeg brukt her. Rillestrikk = alle omganger rettstrikket. Sett et merke etter 25m. Strikk omg rett frem og tilbake, neste omg snur du ved merket.


Mange har ønska seg oppskrift på babyluene som jeg viste i dette innlegget. Jeg har kalt den Ruths babylue , og hun har oppskrifta fra et gammelt hefte som hun ikke kunne finne igjen. Så da vet vi ikke hvem som har opphavsretten, men lua er så god at jeg tar sjansen på å bringe den videre i den utgaven som Ruth huska den.


Enkle oppskrifter til kjempefine og raske julegaver som garantert blir satt pris på! Kluter Du trenger: To strømpepinner eller en rundpinne størrelse ca. Hei Judith, nå har jeg strikket en lue etter oppskriften din, og den ble kjempefin.

Det ble oppbrett siden den var litt lang. Brukte restegarn og strikket inn omganger med refleks og litt i dusken. Takk for oppskriften ! Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Oppskrifter på raske og sunne middager, tradisjonsmat eller middag som hele familien liker.


Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg