fredag 5. juni 2015

Bestill gratis kondomer

Nå kan du bestille fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Her kan du bestille gratis kondomer sendt hjem til deg i postkassen. Du betaler bare for en vanlig sms, og mottar kondomer ila. Fyll inn navn, adresse og telefonnummer.


Du bekrefter bestillingen ved å svare OK på sms’en du får når du sender inn skjema.

Hvorfor bruke kondom? Hva kan gjøre det vanskelig å bruke kondom? Nasjonale anbefalinger, råd og pakkeforløp. Bestill gratis kondomer. Målgruppe og utdeling av gratis kondomer.


Du kan få gratis kondomer hos helsesykepleier og på helsestasjon for ungdom, OG du kan få dem tilsendt direkte hjem i posten. Du bestiller på nettet og får tilsendt en pakke med - kondomer i nøytral konvolutt. Levering innen en uke fra du bekrefter bestillingen.


Alt er helt gratis.

I dag kan du lett bestille kondomer på gratiskondomer. Kondomer kan bestilles på gratiskondomer. Helseutvalget distribuerer ikke kondomer per post, men du er velkommen til å hente gratis kondomer hos Helseutvalget i våre åpningstider. Antall gratis kondomer som ble delt ut økte fra 400. Merk at privatpersoner ikke får tilsendt gratis kondomer og glid på denne siden.


Denne siden er for bestillinger til f. Helsestasjoner, skolehelsetjenesten, helsesøstre, russestyret, organisasjoner, arrangement og andre som trenger gratis kondomer og glid for utdeling til ungdom. Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege, e-resepter og kjernejournal. Alle bestillinger leveres alltid diskré. London Pub) og cruisingområder (som Sognsvann) eller hentes på klinikker og helsestasjoner.


Vi bruker vanligvis PostNord til levering av bestillinger. Betalning Ved bestilling registreres tidspunkt og IP-adressen til datamaskinen. SVAR: Hei Fint at du skriver til oss på ung. Helsedirektoratet deler ut lateksfrie kondomer gratis.


Vi ser at mange ideelle organisasjoner prioriterer å dele ut kondomer til relevante grupper. Det er antakelig flere faktorer i spill. Lett tilgang på kondomer er viktig for å ha et trygt og godt seksualliv.


Du kan også få gratis kondomer hos helsesøster eller på Helsestasjon for ungdom.

Gratiskondomordningen. Tror du folk klarer å gjette hva som er i konvolutten? Det settes av minutter for hver avtale. Gamle kondomer sprekker lettere. Kontroller datostempelet på pakningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg