fredag 26. juni 2015

Fastlege skifte

Dekker alle sentrale spørsmål rundt arverett. Kjøp de nyeste utgavene her! Alle kurs til én pris. Nettkurs og klasseromskurs. Medisinsk utstyr og hurtigtester.


Fastlege skifte

Narkotikatester og graviditetstester. Du kan også velge fastlege i en annen kommune enn der du bor. Personer som har flyttet innenfor Norge, og meldt flyttingen til folkeregisteret, kan få tilbake tidligere fastlege om de flytter tilbake til opprinnelig kommune innen tre år.


Hvordan bytte fastlege Finn en fastlege på Legelisten. Her finner du en oversikt over alle fastleger i Norge, med brukervurderinger og gode filtreringsmuligheter som kan hjelpe deg å finne ut hvilken fastlege som passer best for deg. Søk blant alle fastlegene her. Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Anbefalte fastleger i Ski.


Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste fastlege finner du her. Her kan du skifte fastlege - og gi fastlegen din karakter.


KAN BYTTES: To ganger i året kan du bytte fastlege , men den du bytter til må ha ledig plass på sin pasientliste. Når du bytter fastlege på helsenorge. Dersom du har rett til fastlege , kan du ønske deg en bestemt fastlege. Dersom det er ledig plass på fastlegens liste, kan du velge legen du ønsker. De som blir trukket skal tilbys plass på listen til en annen fastlege.


Fastlege skifte

Kommunen må sørge for at aktuelle listeinnbyggere får tilbud om ny fastlege. Bytte av fastlege som følge av listereduksjon regnes ikke som bytte, og reduserer således ikke retten til å skifte fastlege , jf. Kontakt fastlegen via helsenorge.


Hvis legen din tilbyr digitale tjenester via helsenorge. Slik bytter du fastlege. Det er HELFO som administrerer og er ansvarlige for ordningen.


På deres hjemmesider kan du enkelt bytte fastlege til en annen om ønskelig. Du har mulighet til å bytte fastlege to ganger årlig, i tillegg kan du bytte dersom du flytter, om fastlegen din slutter eller om fastlegen reduserer antallet pasienter på. Man kan skifte fastlege to ganger i året, og man har rett til å få en ny vurdering hos en annen fastlege.


Fastlegen skal ha et særskilt ansvar for den enkelte pasienten. Trykk på denne lenka for å sjå oversikt over fastlegar i Vinje. Dersom du ikkje er nøgd med fastlegen din, kan du bruke retten til å skifte. Du har rett til å skifte fastlege inntil to gonger kvart kalenderår. Skifte skjer ved henvendelse til det organ Helsedirektoratet bestemmer.


Fastlege skifte

Ved fylte år fremsetter barnet selv krav om skifte av fastlege. Barn under år har krav på samme fastlege som foreldre, selv om legens liste er stengt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg