fredag 26. juni 2015

Ferie til usa

Opplev det storslåtte USA. Se de spennende reiseforlagene våre. Bestill og samle poeng. Gjør turen til Sedona uforglemmelig. Praktiske avbestillingsregler og kundeservice døgnet rundt.


På ferie med barn i USA. Hvis du reiser til USA med barn kan vi anbefale Florida på det varmeste. Få steder har like mye å se, gjøre og oppleve. I Disney World i Orlando venter et gigantisk tilbud av fornøyelsesparker, aktiviteter og underholdning for hele familien – området er faktisk større enn Manhattan!


Det er to veier man bør få med seg hvis man reiser til USA , den ene av dem er legendariske Route 6 som krysser fra øst mot vest, den andre er Highway som strekker. Reis til USA og opplev Las Vegas som en fastboende. Ta en pause fra turistmagneten The Strip og sett kursen inn til byen for å oppleve Vegas slik lokalbefolkningen gjør det. USA Tours er spesialister på reiser til Nord-Amerika og skreddersyr alle slags reiser til det vakre kontinentet. Vi gir deg tips og triks og minner om alt du må huske på.


Ferie til usa

Avreisedato og hotell velges ut fra drømmer og budsjett. Men går reisen til USAs østkyst, er New York City et must, på samme måte som Frihetsklokken i Philadelphia, Casino- og badebyen Atlantic City, Det hvite hus i Washington DC eller naturen omkring Niagara Falls og nasjonalparken Shenandoah. Sju tips til USA - ferie. USA frister med massevis av spennende opplevelser.


TOGET: Den tredagers reisen med California Zephyr fra Chicago til San Francisco er USAs flotteste togreise. Nå som kronen er sterkere enn på to år, har du mye mer å rutte med på USA - ferien din. Når man skal reise til USA som norsk trenger man ikke et visum så lenge det er snakk om en vanlig turist- eller jobbreise på opp til tre måneder.


Ferie til usa

Men det finnes skjemaer som er obligatoriske å fylle i for å få reise inn i landet. Vi jobber både med privatpersoner, grupper og firmaer. Ta kontakt for en hyggelig reiseprat! Norske borgere som reiser til USA uten visum (Visa Waiver Programme – Esta) må registrere seg på Internett i Esta-databasen (Electronic System for Travel Authorization) før avreise. USA er et land der du kan oppleve alt fra pulserende metropoler og spennende historie til storstilt kultur og storslått natur.


Med TUI kan du reise til New York og Boston på østkysten, Los Angeles og San Francisco på vestkysten og solrike Florida. Til deg som skal reise til USA. Her finner du fakta om USA og masse nyttig ferieinformasjon for deg som skal på ferie til USA.


Ferie til usa

Bilferie i USA – de beste reisetipsene til tre populære ruter Skrevet av: Annette og Tore Seier. Enorme vidder, vakker natur og spennende byer innbyr til bilferie i USA. En opplevelse av den ultimate frihetsfølelsen og møte med de vennlige lokale.


Uforglemmelige minner for resten av livet. Department for Homeland Security (Institutt for Intern Sikkerhet av USA ) har tildelt statsborgere i utvalgt land muligheten til å søke om reiseautorisasjon under Visa Waiver Programet. Dette form for visum,som blir kalt ESTA.


Med en godkjent ESTA kan man oppholde seg i USA i opptil dager for forretnings- eller turistreiser. Tips til stuepiken på hotellet er også en hyggelig gest. Hotellstandard Denne kan variere avhengig av hvor i USA du befinner deg. Krav om utsettelse må dokumenteres med legeerklæring og fremsettes senest siste arbeidsdag før ferien.


Retten til å utsette feriedagene gjelder lovbestemt ferie etter f erieloven § normalt ferieuker og én dag, og én ekstra uke for alle over år. Husk at ferie i utgangspunktet er fritid uten lønn. Med Spies kan du også rejse til Hawaii, hvor du kan bade på nogle af verdens fineste strande.


Vil du kombinere strand og by på din ferie i USA , kan du bestille en rejse til San Diego, Californiens næststørste by, som har et intenst og kompakt centrum med masser af restauranter og butikker, et spændende kulturliv og lange strande uden for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg