tirsdag 23. juni 2015

Kroatia strender

Kroatia strender

Book fly og hotell med Apollo her! Syden og andre varme strøk. Kroatia er lett å forelske seg i. Dubrovnik og Split. Velg mellom mange forskjellige reisemål her! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Denne stranden er med på lister over verdens beste strender og kan skilte med blått flagg, som innebærer at vannet og omgivelsene holder høy standard. Vela Pržina, Korčula. Reiser du med små barn bør du kanskje styre unna de største byene som er nevnt i punktet under, og heller ta en titt på de mange små idylliske perlene dette landet kan by på. Hovedstaden og det økonomiske senter er Zagreb.


Turkist vann som frister enhver, mat som vil ta deg med på en kulinarisk reise, gamle byer og historisk arkitektur som imponerer, og ikke minst det at du får alt dette til veldig rimelige priser. Husk leiebil til ferien! Her finner du mange, fine strender som frister til sol og bad. Langs den lange kystlinjen finnes en mengde små rullesteinsstrender, perfekt for den eventyrlystne som vil finne sitt eget sted å slappe av på. Vi er eksperter på reise.


Stranden består av hvite, varme og runde småsteiner, omgitt av verdens klareste vann og er huset med flere spisesteder og solsenge. Makarskakysten, eller Makarska riviera som den også kalles, strekker seg over km. For å gjøre adkomsten til sjøen enklere finner man ofte små støpte betongplattinger der det er klipper. De mest populære badestrendene er: Pantanstranden En 5m lang rullestein- og sandstrand bekranset av pinjefuruer. Zadar ligger omtrent midt mellom disse, og den sjarmerende byen med omtrent 80.


EØS-midlene kommer fra Norge. Landet har en svært variert natur med alt fra bratte klipper og dype skoger til bortgjemte bukter og fantastiske strender. Denne byen tilbyr mange fine strender hvor du kan ligge å slikke sol hele sommerferien.


Kroatia strender

Verdula, finner du nok de fineste strendene. Stedet lokker hvert år til seg tusenvis av vindsurfere fra hele verden. Dette får strendene til å virke veldig rene. Steinen er ikke skarpe, så man trenger ikke badesko for å ta seg en dukkert. Skal man gå tur langs stranda kan det likevel anbefales å bruke fottøy da dette er mer behagelig i lengden.


Kastellet- strand ligger ca 5meter før dette og har rullesteinstrand. Det er lett å komme seg til Utvala Lapad. Stranden er preget av klassiske stoler og parasoller, og den ligger bare noen få skritt fra en rekke restauranter og barer.


Kroatia strender

Her tilbys også gratis WiFi for de som ønsker å holde seg oppdatert mens de er på ferie. Her er tipsene til hvordan du kommer. Ikke bare på grunn av den rene, friske luften og det nydelige landskapet, men også takket være den sofistikerte stemningen og den majestetiske arkitekturen. Den 1mil lange kysten mot Adriaterhavet kantes av sjarmerende landsbyer, strender med krystallklart vann, pinjetrær, sypresser og grønne øyer i det glitrende havet. Fra Rijeka til Pula er det ca 1km - en biltur på ca minutter dersom man kjører hovedveien.


Man kan også kjøre langs småveiene på kysten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg