tirsdag 23. juni 2015

Europeiske reiseforsikring pris

Europeiske reiseforsikring pris

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Se oversikt over våre reiseforsikringer her. Forsikre deg før neste reise med vår helårs-, engangs- eller studentforsikring!


Med enkeltreiseforsikring betaler du bare for de dagene du er på reise. Helårs reiseforsikring dekker deg fra du forlater hjemmet ditt. Reiseforsikring for enkeltreise. Se hva reiseforsikringen dekker, for deg selv eller hele familien.


Dette er de viktigste dekningene hentet fra vilkårene. Lenker til de andre forsikringsselskapenes forsikringsdekning finner du under tabellen. Guide til reiseforsikring. I kolonnen for rabatt har vi satt opp samlerabatten du får ved å samle forsikringer. I siste kolonnen har vi satt på prisen etter samlerabatten.


Europeiske reiseforsikring pris

Mye er nytt og spennende når du flytter til utlandet. Forsikringen dekker også reiser utenfor hjemmet ditt, i inntil dager. Du kan bestille forsikring for eller måneder. Blir du syk og trenger legehjelp mens du er på reise, hjelper vi deg med å finne den beste legehjelpen. Vi har dessuten samarbeid med over Sjømannskirker over hele verden som også kan hjelpe deg ved behov.


Sjekk pris og kjøp reise­forsikring Kjøp en av markedets beste reiseforsikringer. Du får blant annet svært god dekning ved forsinkelse, og praktisk og økonomisk hjelp ved sykdom på ferie. Dette bestemmer prisen på en reiseforsikring. For å se de fullstendige vilkårene kan du klikke på Vilkår i tabellen under. Lengden av oppholdet.


Europeiske reiseforsikring pris

Hovedårsaken til at en reiseforsikring blir dyr er lengden av oppholdet. Av Siri Guldteig Larssen. Norsk Familieøkonomi har testet ulike tilbydere av reiseforsikring og deres test viser at det er grunn til å orientere seg i markedet når man skal velge. Du har gode dekninger som passer folk flest på reise i Norge og i utlandet.


Europeiske er Norges eldste spesialistselskap innen reiseforsikring. Innenfor Europa vil man være noe forsikret om man har europeisk helsetrygdekort. Kortet gir rett til helsehjelp med like vilkår og priser som lokalbefolkningen, og det gjelder innenfor hele EØS-området.


Skulle du ha behov utover den helsehjelpen du får i landet, som f. Helsetrygdkortet dekker ikke utgifter til hjemreise når du er blitt syk eller utsatt for en ulykke. En reiseforsikring vil sikre deg mot utgifter som oppholdslandet ikke dekker, eller utgifter ved hjemreise. Gjelder kun i EØS-området og i Sveits.


Som navnet antyder, kan ikke Europeisk helsetrygdkort benyttes utenfor EØS-området eller Sveits.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg