onsdag 10. juni 2015

Ventetid sykehus

Ventetid sykehus

Få hjelp til å velge behandlingssted. Har du spørsmål, kan du ringe Veiledning for helsenorge. Hvis du ønsker individuelle rå vil du bli satt over til en pasientrådgiver. Finn ventetider på utvalgte sykehus og behandlingssteder på.


Ventetid er tiden det tar fra behandlingsstedet mottar. Bildediagnostikk - helsenorge. Innholdsoversikt - helsenorge. This site won’t let us show the description for this page. Hvis du trenger utredning eller behandling for fysisk sykdom, kan det være nødvendig å se på tre typer ventetid.


Dersom du først skal til utredning og deretter til dagbehandling eller innleggelse, må ventetidene legges sammen for å finne total ventetid hos behandlingsstedet. Epikrisetid er en nasjonal kvalitetsindikator som alle sykehus i landet måles på tre ganger i året. Oslo universitetssykehus med andre sykehus. Utsatte operasjoner.


Alle sykehus i landet måles på hvor mange planlagte operasjoner de utsetter i løpet av ett år. Diakonhjemmet Sykehus har kort ventetid på flere behandlinger, og sykehuset har iverksatt tiltak for å redusere ventelistene ytterligere. Du kan finne ventetider ved å søke på det aktuelle behandlingstilbudet fra Finn behandling på våre nettsider. Ved flere av våre sykehus har vi offentlig avtale innen plastikkirurgi. For deg som pasient innebærer dette at du kan komme til Aleris for konsultasjon og eventuell operasjon, og ikke betale mer enn du ville gjort ved et offentlig sykehus.


For å bli vurdert for en offentlig dekket behandling ved Aleris må du be legen din sende oss en. Offentlig avtale innen radiologi Vi har refusjonsavtale med det offentlige på en rekke undersøkelser. Det betyr at du kan bestille time hos oss, og kun betale vanlig offentlig egenandel på 2kr.


Henvisninger blir alltid vurdert ut ifra medisinsk alvorlighetsgrad og kliniske opplysninger fra din lege. Mange ønsker å gi en blomsterhilsen når de besøker en pasient på sykehus , men på grunn av allergier og infeksjonsfare er noen avdelinger blomsterfrie. Vi setter pris på om du som ønsker å ha med en oppmerksomhet til pasienten velger noe annet enn blomster på disse stedene. Resultatet ble råd og konkrete oppfordringer. Den nye modellen gir kortere ventetid i Akuttmottaket og færre innleggelser før eventuell operasjon.


Drammen sykehus har redusert ventetiden for bruddpasienter. Toppmoderne sykehus Legespesialistsenter og røntgeninstitutt i Horten med kort ventetid for behandling. Vi tilbyr utredning og behandling av et bredt utvalg kirurgiske tilstander, med spesiell kompetanse innen mage- og tarm.


Ventetid sykehus

Når du henvises til undersøkelse eller behandling på sykehus , har du rett til å velge behandlingssted. Vi kunne imidlertid ikke finne noen statistiske sammenhenger mellom ventetider og de ressurs- eller pressfaktorer som ble etablert. Median ventetid for garantipasientene bør være under – dager dersom garantibruddene skal være på et minimalt nivå.


Hvordan blir framtidens pasientbehandling? I utviklingen av det framtidige tilbudet vil vi vektlegge fire områder: samhandling med primærhelsetjenesten i kommunene, desentraliserte spesialisthelsetjenester, prehospitale tjenester og spesialiserte tilbud med høy kompetanse. Sykehuset Innlandet skal utvikle en ny sykehusstruktur. Fritt sykehusvalg i Norge gjør at avdelingen tar imot pasienter fra hele landet.


Ventetid sykehus

Endringen kommer som et tiltak for å få flere pasienter til å møte opp til timen sin. Stanse utviklingen mot en todelt helsetjeneste, og bruke fellesskapets ressurser på velferd fremfor skattekutt. Denne stortingsperioden vil vi investere milliarder mer i våre felles sykehus. Sørge for økt pasientbehandling og kortere ventetid gjennom økte bevilgninger til sykehusene.


Styrke våre gode, offentlige sykehus. Ventetidene som presenteres her er veiledende og skal være et grunnlag for å skille mellom sykehus og er ikke en garantert ventetid for hver pasient, skriver nettstedet. Det viktigste er at barn får en bedre opplevelse av å være på sykehus.


Ventetid sykehus

Responsen er svært go både fra barna selv og de ansatte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg