mandag 29. juni 2015

Når er det best å reise til thailand

Når er det best å reise til thailand

Drømmer du om å reise til et eksotisk sted – vi hjelper deg finne det beste reisemålet! Våre dyktige reisekonsulenter hjelper deg med å realisere reisedrømmen din! Sammenlign reiser og restplasser på Travelmarket og reis billig. Last minute - kun få plasser igjen - finn din reise nå til rabattpris!


La det være sagt: Thailand er verdt et besøk når som helst på året. Jeg har selv vært der på forskjellige tider av året og har alltid hatt en god ferie. Men når er det aller best å dra dit? Her forteller jeg litt om hva du bør tenke over når det gjelder været og store festivaler.


Når bør jeg reise til Thailand ? Som du har sett, finnes det ikke et entydig svar på når det er best å reise til Thailand. Det avhenger i høy grad av hvilken del av Thailand du har sett deg ut. Men én ting er sikker: Thailand har mye å by reisende hele året rundt. Thailand er til tross for en periode med politisk uro nordmenns favorittreisemål når det gjelder sol og bad.


Når er det best å reise til thailand

Er du fremdeles i tvil om når du skal reise til Japan? Enten det er første gang du reiser til Thailand , eller om du har vært der mange ganger før, har vi funnet frem noen sandfylte gullkorn som du kommer til å elske. Gjennomsnittstemperaturen kan synke ned mot midten av 20-tallet. Februar til mai er relativt tørt, men luftfuktigheten er på vei oppover. Regntid: Juni til oktober.


Best å reise : November til februar. Lokalbefolkningen i Thailand foretrekker å reise til landets nest største by på grunn av sin nærhet til fjell og lavere. Når du skal ut å reise er det mange ting som skal planlegges, og her kan du lese litt om hva du bør tenke over når du skal lage reisebudsjett til Thailand. Dans og rytmer i gatene, livsglede og kultur er bare noe av det du tar med deg hjem i bagasjen etter en reise til Cuba. Uansett når på året du besøker Cuba er det store opplevelser i vente.


Hvis du trenger litt hjelp til å velge reise , skal du kontakte reisekonsulentene våre. Det er ikke til å stikke under en stol at prisnivået er svært behagelig for oss nordmenn i Thailand. Til tross for at turismen har eksplodert i landet koster en halvliter av det lokale ølet kroner, enkel middag på en rimelig restaurant får du til under kroner og en treretters for to personer koster rundt hundrelappen når prisene er midt på treet.


Det generelle rådet når du jakter på billige billetter er å reise motstrøms. Loven om tilbud og etterspørsel er gjeldende når det også handler om flypriser, sier informasjonssjef i SAS. Her kan du feriere i alle prisklasser, og det er enkelt å komme seg hit.


Norske helsemyndigheter fraråder nå gravide å reise til Thailand på grunn av faren for å bli smittet av Zikaviruset. Rutefly er dyrest rundt juletider og sommeren (slutten av juni til august). Reiseperioden for disse flybillettene er fram til 20.


Det er dette som er sommer her øverst på kloden. Dag eller natt, nyt det når det passer deg best , for lyset forsvinner ikke. Når vi anbefaler besøk til Dubai: November til april.


Du kan dra på båtsafari, gå tur, eller padle. Du vil antagelig også helst unngå den bevegelige fastemåneden Ramadan , når det meste stenger tidlig eller åpner sent. Tabellene under viser deg viktige gjennomsnittsdata når det gjelder vær og klima på ditt reisemål. I tillegg risikerer man å bli nektet adgang til Thailand i fremtiden.


Det advares mot å benytte reisebyråer eller andre former for agenter til å fornye oppholdstillatelser i Thailand. Overlat aldri passet til andre. Når du skal velge hvilken årstid som er den beste tiden å reise på er det greit å vite at det ikke er regntid i Mexico som kan sammenlignes med regntiden i for eksempel Thailand. I Mexico har du den varmeste og tørreste perioden om vinteren.


Når er det best å reise til thailand

Om sommeren fra mai til oktober er det mer regn, men det er snakk om korte skurer innimellom. Borgheseparken i mars. Med unntak av juli og august er Roma en flott by å reise til hele året.


Det som for de fleste teller mest når det gjelder valg av tidspunkt er hvordan været er og hvor mange andre som er i Roma samtidig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg