torsdag 25. juni 2015

Dukkeklær strikket

Frakt kun 5- Gratis innpakning. Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! Denne siden ble sist oppdatert 16. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på plagg til dukker i ulike størrelser. Dagens gratisoppskrift: Dukkeklær Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen.

Bukse: Legg opp like mange masker som genseren, her er det strikket løpegang til strikk i livet på buksen, og strikk den ned til skrittet på dukken. Sy sammen i skrittet til slutt. Sko til Liss Legg opp m med hvitt og strikk rett tilbake.


Skift til blått og strikk omg rillestrikk. Strikket Kjole: Garn: Mor aase, pinner nr 4. Strikk skjørtet først, ta opp maskene i livet. Målfrid Gausel har i mange år designet vakre, høykvalitets oppskrifter for dukkeklær til baby born dukken.


Likevel er de fleste modellene typisk enkle å strikke, og passer derfor for alle.

Målfrid introduserer nå en ny kolleksjon strikkeoppskrifter til det internasjonale markedet for strikk av dukkeklær til den populære babyborn dukken. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt. Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy?


Lise Nymark tar utgangspunkt i barnas rollelek når hun lager strikkede og heklede dukkeklær i ulike størrelser. Boka er fylt med ulike dukkeantrekk for alle anledninger og dekker blant annet. Midlertidig utsolgt. Start med å legge opp masker. Vi har mer enn millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag!


Dukkeklærne passer til dukker som babyborn og rundt den størrelsen. Kjøper betaler for portoen. Kvantumsrabatt Oppskrifter inkludert i dette heftet. Gratis oppskrift Søte klær til yndlingsdukken Familien får stadig forespørsler etter oppskrifter på dukkeklær.


Her får du gratis mønster på antrekk til en søt, liten dukke! Her går det i strikking av dukkeklær om kveldene nå. Er jo mormor til en pike som nærmer seg år. Og hun er blitt en ordentlig dukkemamma,så da passer det jo med noe til dukkene hennes.


Så her er det et lte utvalg av ferdige plagg. Alt er blitt strikket av rester fra garnhylla mi.

Har strikket masse fra denne boka. Du kommer til å bli fullstendig hekta, for oppskriftene er både velskrevet og morsomme og kan varieres i det uendelige. I Modum er det grått og regn, så her blir det innekos etter jobb :-) 8. Det var såpass koselig at det ble snakk om å gjøre det til en fast pinsetradisjon :-) Det tar time å kjøre til Østersun og i bilen strikket jeg på den rosastripete dukkedressen. En bekjent spurte meg om jeg kunne strikke noen antrekk til Barbie som hun skulle gi til barnebarnet sitt.


Først ble jeg litt betenkt og tenkte at dette kom til å bli mye tenking og prøving. Mange hjemmelagde klær til Barbie har en tendens til å bli formløse og tykke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg