mandag 1. juni 2015

Kommode som stellebord

Velg en kommode som passer både deg, klærne dine og den plassen du har. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Alltid lave priser og et stort utvalg! Gi rommet ekstra personlighet med en kommode.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.

Vi (eller mannen) har akkurat laget stellebord av vår gamle malm kommode med fire skuffer. Snekret en topp som gjorde den enda større oppå, og dermed satte på materialer bakpå som vi kan feste i veggen. Barn har dermed åpnet skuffene, klatret, og fått kommoden over seg.


Det kan skje med hvilken som helst kommode. Det er store bilder med babyer som klatrer i kommoden og får den over seg, og beskjed om å feste den i veggen. Så det trenger ikke TS å være.


Lurer på hva dere som har brukt en malm kommode til stellebord har brukt? Helst den billigste løsningen og hvor dere har kjøpt det.

Jeg har også denne Malm kommoden som jeg skal bruke som stellebord. Det passet perfekt med stellematte jeg kjøpte på Babyshop. Og så kjøpte jeg sånn antiskli-greie som er til kjøkkenstoler for at putene ikke skal skli av!


Vi bruker en Malm kommode som stellebord , har hatt den på badet i fem år nå. Synes det fungerer helt fint til tross for at den ikke er skrudd fast. Ungene har lite tilgang til det badet på egen hånd før en viss alder, så føler meg ganske trygg på det. MALM kommode fra IKEA som stellebord. Stellebordstopp til kommode ! Praktisk høyde for å skifte bleie på babyen.


Til Hemnes- kommoden står det at den kan kombineres med Hemnes stellebordtopp, men denne må vel være utgått? Finner den i hvert fall ikke på nettsidene. Er uansett ganske så sikker på at en eller annen stellebordtopp kan kombineres med kommoden , siden den frontes som stellebord.


Du finner også passende babyutstyr som stellematte, trekk til stellematte samt oppbevaringskurver som passer perfekt til stellebordet hos IKEA. Silver Cross Portobello stellebord er en kommode som også brukes som stellebord. Den har rene linjer, håndtak i børstet stål og eik-stil utførelse. På toppen av kommoden er det forhøyede sikkerhetskanter slik at du trygt og enkelt kan stelle barnet. Den er litt for lav, men vi har snekret til en stellebrdtopp (plate med tre kanter rundt) som er litt bredere.


Ideen var i utgangspunkt å skru den fast i kommoden.

Det har fungert utmerket å bare legge den løs på kommoden. Likevel mener Ikea produktet er trygt hvis det er montert riktig. MEN jeg kunne virkelig tenkt meg å hatt en ordentlig topp på stellebordet. Går jo selvfølgelig å bare bruke stelleputa med antiskli under, men hadde vært greit med en ordentlig stelletopp så man kan stå riktig vei å stelle.


Et stellebord er en viktig investering for småbarnsforeldre. Her på Jollyroom har vi et kjempefint utvalg av stellebord i alle mulige varianter, alle sikre og gode og fra kvalitetsmerker som Troll, JLY, Basson Baby, BabyDan og mange fler. Følger med hylle også. Kommode som også kan brukes som stellebord. Skuffene er noe slitne, så kan være at det må skrus litt på de.


Ellers veldig pent brukt. Her kryper barnet selv opp på stellebordet med litt hjelp av en voksenperson.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg