onsdag 3. juni 2015

Spørsmål til jordmor

Om det oppdages tilstander under graviditeten som krever tettere oppfølging, har vi samarbeid med sykehuset du skal føde på. Strever du med vanskelige tanker i forhold til graviditet eller livssituasjon, har vi et tett samarbeid med andre faggrupper i kommunen som kan være viktige støttespillere for deg. Av og til måles blodprosenten. Det settes av god tid til informasjon, råd og veiledning.


Du må gjerne komme med spørsmål. Det kan være lurt å notere ned spørsmål på forhånd. Barnefar, medmor eller annen ledsager er selvfølgelig hjertelig velkommen til å være med. Du kan selv bestille time hos jordmor. Og hva snakker dere om generelt?


Er selv førstegangs, og ha r egentlig masse jeg lurer på, samtidig som at så lenge lillegutt i magen har det bra, er jo det det viktigste for meg. Så hva snakker dere om med jordmor , og hvilke spørsmål har dere? Nå kan du bestille time hos jordmor Sara Fugledal Wiik ved MediÅlesund. Tilbudet er for alle gravide som ønsker en trygghet gjennom svangerskapet, ved å gå til en jordmor som kan følge deg hele veien frem til fødsel og barseltid. Hallo, jeg går vgs klasse i studie.


Spørsmål til jordmor

Jeg skal begynne i helse og oppvekst til neste år. Jeg har veldig lyst å bli jordmor , hvor mye tjerner de som er jordmor i USA eller Australia. Arbeidet omfatter også kvinners reproduktive helse og rettigheter.


En mastergrad i jordmorfag gir solid grunnlag for en kunnskapsbasert praksis og mulighet til videre å arbeide med fagutvikling og forskning. Her vil omsorgen gjennom svangerskapet bli tilpasset ditt behov, og foregå i samarbeid mellom din fastlege og jordmor. Søker du informasjon knyttet til dagens Ørland kommune, gå til denne nettsiden! Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden til nykommunen fortsatt er under utvikling ved at nytt innhold legges til fortløpende.


Spørsmål til jordmor. Hun kan svare p alle dine sprsml om svangerskap, fdsel, barseltid og egenpleie. Fra mandag til fredag svarer en politimann, en jordmor , en lege, en frskolelrer og en sivilingenir.


Din partner er selvsagt velkommen til konsultasjonene. Familier med nyfødt barn får tilbud om hjemmebesøk av jordmor èn til tre dager etter hjemkomst. Hvordan ta kontakt med jordmor ? Du får både bilder og filmsnutt av ultralyd-undersøkelsen sendt til din mobiltelefon.


Spørsmål til jordmor

Kurs ved Ullevål pasienthotell. Mange spørsmål melder seg når et barn skal komme til verden. Praktiske spørsmål. Har du noe du ønsker å snakke med jordmor om som ikke faller under overnevnte timer? Hos oss kan du få individuell samtale med jordmor både før og under svangerskapet, og etter fødselen din.


Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta med partner! Planlegger du et svangerskap, eller har nylig oppdaget graviditeten ønsker jordmor at du kommer tidlig til jordmor , gjerne fra uke da de største helsefremmende tiltakene gjøres tidlig i svangerskapet. Jordmorsamtale hos oss.


Spørsmål til jordmor

Det er ikke nødvendig med time til lege før du går til jordmor. Vi kan veilede og gi råd om alt fra pubertet til overgangsalder. En frisk kvinne som bærer på et frisk barn, med et normal svangerskap som føder normalt til termin har mulighet til å kun gå til jordmor gjennom hele svangerskapet, og etter fødsel i barselti samt få etterkontroll til jordmor. Da blir du kontaktet av jordmor for avtale. Når barnet er født har dere tilbud om videre oppfølging på helsestasjonen 0-år.


Les mer om helsestasjon barn 0-år. Timebestilling eller andre spørsmål. For timebestilling eller andre spørsmål finner du kontaktopplysningene oppe til høyre i bildet.


Spørsmål til jordmor

Er du over år eller fyller år før du skal føde, har du rett til utvidet fosterdiagnostikk. Det er jordmor eller fastlege som vil orientere deg om dette og henvise deg videre dersom du ønsker det. Har du silikoninnlegg eller har gjennomgått brystreduksjon, kan du også ha behov for tettere oppfølging knyttet til amming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg