onsdag 3. juni 2015

Middagstips søndag

Se alle MatPrats middagstips her. Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. Vi hjelper deg med tips og oppskrifter til god og enkel mat for hele familien. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter.


Middagstips søndag

Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Hva har du lyst på til middag i dag? Vi har samlet våre beste middagstips - alt fra pannekaker og supper, fra kjøtt til vegetar, fisk og barnevennlig middag, håper det smaker. Ny ukemeny med varierte middagstips hver uke.


Du får inspirasjon, enten du vil ha en middag som er rask, sunn, barnevennlig eller tradisjonsmat. En av våre mest populære oppskrifter og et godt middagstips for både barn og voksne. Med et middagstips for hver søndag i året, feirer Stiansen tradisjonen med å samle familie og venner til et deilig måltid i slutten av uken. Her kan øyne og gane meske seg med Bents tolkninger av kjente norske retter, importerte delikatesser og nydelige kaker og desserter. Vi har samlet et stort utvalg av oppskrifter på gode og enkle middagsretter med svin, kylling, laks, kjøttdeig og fiskeburger.


Middagstips søndag

Det finnes dager som føles som en evig kamp mot klokken. Da er det godt med noen raske middagstips. Her er tips til både kjappe og gode middagsretter som gjør det enklere å vinne kampen mot tiden. Här hittar du snabblagade favoriter, enkla recept på middagsrätter med ganska få ingredienser och prisvärda råvaror.


Middagstips och enkla recept kan man aldrig få för många av. Snabblagat med fisk, kött, korv eller helvegetariskt. Hitta dina nya vardagsräddare här! Dette kan du bruke det til.


Skriv en handleliste, og følge handlelista i butikken. Kanskje kalorier også, fordi mindre godteri og snacks blir med på veien hjem i handleposene. Oppskrifter til alle anledninger! Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon.


Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat. Det er mye kjærlighet i god mat! La deg inspirere (ut i fra hva du har i kjøleskapet) av denne evigvoksende megalisten med over 1ulike middagsretter. Både tirsdag og torsdag er fiskedager, mens onsdag er det som regel kylling eller kjøtt.


Middagstips søndag

Fredag er kosedag, lørdag har ungene lørdagsgrøt mens vi har noe annet (og ikke nødvendigvis barnevennlig) etter leggetid og søndag er det som regel en klassisk søndagsmiddag på menyen. La barna være med på planleggingen når menyen skal bestemmes. Vi vet at hverdagene er travle! Som Plusstid-medlem får du eksklusivt innhol rabatter og vareprøver fra alle våre partnere.


Lag din egen oppskrift. Vi har smakt juleøl. Det beste importølet til jul. Noen bør du styre unna. Kom i julestemning med denne menyen.


Fristende middagstips for hele uka Denne uken finner du blant annet Chili con carne, greske kjøttboller, foliestekt torsk og kylling tikka i Studentkokeboka. Lyst på noe nytt og spennende? Denne uka kan Studentkokeboka by på både fisk, kylling og kjøtt i tradisjonelle og utradisjonelle oppskrifter. Ingen mjölk utan kakor!


Vi använder cookies, inklusive tredjeparts, på vår webbplats för att den ska fungera så bra som möjligt, förbättra och skräddarsy innehåll, rapportera om användningen av webbplatsen samt för riktad marknadsföring. Vet du inte vad du ska äta till middag? Här har vi samlat middagstips för så väl jäktiga vardagar och de dagar då du vill njuta lite extra av middagen. En bra vardagsmiddag går att laga snabbt och enkelt, samtidigt som resultatet bjuder på läckra smaker. Var så go våra middagsrecept!


Handle matvarer på nett og få MENY-kvaliteten, det store utvalget og alle tilbudene levert rett hjem! Tørt brød er perfekt ingrediens i en rekke oppskrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg