onsdag 24. juni 2015

Kake som kan fryses

Kaker med fersk frukt og bær kan fryses ne men resultatet kan bli varierende. Smaken kan endre seg og frukten og bærene blir ofte vasne og rennende. Du kan derfor fryse ned rester, men vil du servere en pen kake med frukt og bær anbefaler vi å lage den samme dag.


Jeg vil helst ha noe annet enn en iskake, jeg tenker vel mer i banene som sånn daimkake man får kjøpt i butikken, bare at jeg vil lage den. Jeg lurer på om det er noen som har en oppskrift på en kake som kan fryses og som tiner raskt og som gjerne også er god når den fortsatt er litt hard og kald. Trenger tips til fem gode kaker som enten kan fryses ned eller lages en til to dager før.

Focaccia er den type brød som passer til alt, enten det er som tilbehør til en pastarett, til grilling eller ved siden av en god salat. Del dette innlegget. Denne oppskriften på herlig lettsaltet brød er en variant med fetaost og soltørkede tomater.


Suksesskake, eller Kake med gul krem som den også kalles, er manges storfavoritt på kakefronten. Kaken består av en deilig mandelbunn og en fantastisk god krem. Hvis du tenker på hva som fins av frosne kaker fra f. Lierne bakeri, så får du en grei ide om hva som kan fryses.


Eplekake, sjokoladekake, krydderkake osv kan fryses.

Cupkakes og muffins, men de må du fryse uten pynt. Den karakteristiske gule fargen på kremen kommer av mange eggeplommer og godt meierismør. Du kan også lage marengsbunner til pavlova for eksempel.


Så da er det bare å piske krem og helle over bær evt frukt når du får gjester så er den klar på få minutter. De skal ikke fryses , men holder seg lenge så lenge det er tørt. Kransekake er vel festkaken over alle festkaker. Populær som den er passer kransekake til 17.


Ostekake er rett og slett en fantastisk kake , lett og frisk og kremete som den er. Av kake -og søtsakoppskriftene dine er havre og rosin kjeksene, jordbærdesserter, gulrotkaken med eple og sjokoladebiter, og selfølgelig oreo kaken din utprøvd. Grunnoppskriften finner du tidligere registrert på detsoteliv. Mange bruker imidlertid å legge et gelélokk som pynt på kaken, slik som i denne oppskriften. Det er tull at rå poteter eller poteter som ikke er mos kan fryses.


I århundreder før poteten kom til Europa ble den nettopp fryst! Fryste poteter som ennu er frosne og er flere hundre år gamle (Ja, flere HUNDRE år gamle) kan godt spises og har ikke dårlig eller emmen smak. Kaken kan gjerne fryses , og tas frem når du får gjester.


Får du ikke tak i kokosblomst-sukker, bruker du bare vanlig sukker i stedet. Se oppskrift på glutenfri nøttebunn med fyldig sjokoladekrem på bloggen Smak av himmel.

Nøttemarengs med krem og bringebær. Et hav av deilige bringebær topper denne marengskaken til Elin fra. Tips til utrolig god kake som kan fryses : OREOKAKE! Erfaringsmessig spiser de små mindre kake enn de voksne, og mange satser på å servere kun én kake , som oftest en langpannekake.


Nå viser det seg at det ikke blir noe før tirsdag, Er det noen som vet om den kan fryses slik den er? Jeg laget en marsipankake som egentlig skulle spises i dag. Og det er ikke så rart. LES OGSÅ: En annen kake du definitivt vil imponere med er høyt og luftig.


Kaken holder seg godt, og kan også fryses om det er ekstra lenge til den skal serveres. Denne rosekaken laget jeg til bursdagsbesøket mitt forrige helg. Kaken har lag av sjokoladekake og lag med bringebærkrem. Jeg har egentlig bursdag 4. Frysing av matvarer er blitt veldig utbredt de siste årene, og nesten all mat kan fryses. Kjeks og marsipan legges lagvis, med sjokoladeblanding mellom lagene.


Hvor lenge det kan fryses og hvordan varierer med de forskjellige matvarene. Ved frysning vil mikroorganismer i maten innstille deres virksomhet slik at maten ikke blir dårlig. En svært mektig kake som gjerne kan fryses ned porsjonsvis. Suksessterte, eller suksesskake som mange kaller den, har en karakteristiske gul krem med en deilig mandelbunn.


Rosekake er en nydelig sjokoladekake fylt med bringebærkrem. Mandelbunn toppet med nydelig eggekrem smaker himmelsk, og siden kaken kan lages i god tid på forhånd er den en vinner å servere til festligheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg