tirsdag 16. juni 2015

Vitser og gåter for barn og voksne

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Her har vi masse gåter for voksne.


Trenger du litt hjernetrim eller et problem du vil bryne deg på? Her er det mange gåter for voksne med svar. Lyst til å løse noen morsomme gåter ?

Da har du kommet til rett plass. Vi har masse morsomme gåter for barn og voksne. Alle gåtene har svar. På utkikk etter enda flere? Da kan du gå til vår hovedkategori for gåter.


Grove vitser Gåter Gåter for barn Gåter for voksne Hjernetrim gåter. Mange morsomme vitser for barn. Nedenfor finner du et stort utvalg av morsomme vitser som ikke faller inn i en naturlig kategori.

Her på gåte har vi vitser som passer for barn og voksne. Vi har samlet de beste og morsomste vitsene vi kan, og vil veldig gjerne lære flere. Del vitsene dine ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. En humoristisk gåte er et spørsmål med et svar som er ukjent eller vanskelig å finne. Har du flere morsomme gåter vi kan utvide samlingen me send dem gjerne inn!


Hold musepekeren over svar for å lese svar på gåtene. Dessuten kan det også bety at vitser for barn egentlig er laget av ganske barnslig voksne , eller at barn har veldig god humor! Leter du etter morsomme gåter ? På denne siden har vi samlet en rekke gåter som passer godt for barna.


Hvem må alle mennesker, selv konger og keisere, ta av seg hatten for? Og i tillegg til å være morsomt for barna , gir også vitser og gåter utfordringer og trening: vitser krever ofte at de må se sammenhenger og resonnere seg frem for å forstå poenget. Og gåter er en utfordring i seg selv. Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer.


Her finner du et godt utvalg av rene og trygge vitser for barn. Vitser er til for å spre glede. Barnas vitser er laget av barn og for barn. Andre kategorier som kan være av interesse inkluderer gåter for barn.


Dette nettstedet inneholder en samling av gåter , spill og annen hjernetrim.

Samlingen består av både lette og vanskelige oppgaver, delt inn i forskjellige kategorier. Tørre vitser er vel også morsomme? I alle fall hvis man syns tørre vitser er morsomme! Derimot om man syns tørre vitser er - tja, tørre - blir det kanskje ikke så morsomt?


Vel, her er er det både morsomme og tørre vitser om hverandre. Det er vanskelig å skille. Så lat som alle er tørre vitser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg