tirsdag 27. mars 2018

Dubai reisetips

Femstjerners vurderte aktiviteter i Dubai! Bestill populære turer på Viator. Rask og enkel kjøpsprosess. Gjør turen til Dubai uforglemmelig.


Praktiske avbestillingsregler og kundeservice døgnet rundt.

Stort utvalg og lave priser i Dubai. Se bilder, les kundeomtaler og book. Dubai er fullt av overraskelser og utfluktstilbudet er nærmest ubegrenset. Nå, for eksempel kan du reise til Dubai fra kr. Ettermiddagste på 7-stjerners hotell Det er mange fantastiske restauranter i Dubai.


Spis thaimat på The Mango Tree restaurant nær Burj Khalifa. Her har du god utsikt over Dubai Fontain, hvor vannet skyter 1meter opp i luften og danser til musikk. Dubai er også en destinasjon som er stor på internasjonale konferanser, sportsbegivenheter og utstillinger.

Dubai ligger ved kysten av Den persiske gulf og har lange, flotte strender. Vi anbefaler at du besøker Dubai i perioden november til april, da temperaturen er lavest. Du skal være svært glad i varme for å reise til Dubai om sommeren. Det er en smart måte å starte Dubai -besøket på, da dette museet på enkel måte gir deg innsikt og oversikt over både Dubais historie og utvikling. Dubai har et solsikkert klima hele året, strendene er lange og stemningen er en herlig blanding av fremmed kultur, severdigheter, shopping og luksus.


Når du bestiller en reise til Dubai med Ving kan du velge mellom nærmere hotell på fem ulike reisemål, når som helst på året. The Dubai Heritage Village. For å lære enda mer om kulturen og livstilen i Dubai , anbefaler vi en tur i Dubai Heritage Village. Her kan du spasere gjennom en rekonstruert liten by hvor du får oppleve den tradisjonelle atmosfæren. Husk at fredag er en helligdag i Dubai , og flere butikker holder derfor stengt den dagen.


Sjekk de hotteste hotellene i Dubai på Laurel Nights. Flere nordmenn velger å reise til Dubai i vinter, men byområdet er også perfekt om høsten. Det er best å besøke Dubai mellom oktober og april når temperaturen er akkurat passe. Dubai er noe for seg selv, og ligger på en andre plass over mine favorittreisemål. Maldivene, Dubai og Mexico er mine favoritter.


Fly : Norwegian har direkte flyvninger, og turen er gjort på 6-timer.

Og synes overhodet ikke det er ille. Tips til en romantisk ferie i Dubai. Eksotiske opplevelser, lekre hoteller, shopping og kulinariske opplevelser i verdensklasse – Dubai er stedet for deg som vil ha alt. Et enormt aktivitetstilbud og luksus i romantiske omgivelser gjør også byen perfekt for de som vil pleie kjærligheten. I Dubai er kollektivtilbudet (t-bane, trikk, buss) godt utviklet og billig å bruke.


I Abu Dhabi sentrum er buss et billig, men lite effektivt alternativ. Leiebil eller taxi benyttes i utstrakt grad og er rimeligere enn i Norge. Det finnes buss og taxiservicer som knytter de ulike emiratene sammen. Vi tilbyr god kunnskap, personlig service og skreddersyr reisen etter deres ønsker.


Paradisreiser har spesialisert seg på reiser til unike destinasjoner over hele verden! Passer perfekt i lommen, vesken, eller til reisen. Utenriksdepartementet gir på disse sidene praktisk reiseinformasjon, reiseråd og informasjon om hva slags tjenester og bistand norske borgere kan forvente av utenrikstjenesten. Under hvert enkelt land finner du blant annet praktiske opplysninger, sikke.


Dubai er en moderne by med flotte bygninger i glass og betong. Til tider kan nok Dubai virke oppkonstruert og kunstig, men blant overdådige luksushoteller, gigantiske shoppingsentre og kunstig anlagte øyer finner man også spor av den arabiske sjelen og kulturen. Samtlige biler er utstyrt med barnesete. Disse taxiene er lett å få øye på ettersom bilen og sjåføren er kledd i rosa.


Lei gjerne en rosa taxi en halv eller en hel dag dersom du vil ta med familie på litt sightseeing. Trafikken i Dubai er ganske heftig og det kan være vanskelig å spasere selv korte strekninger. Man bør heller ikke legge sin romantiske kjærestetur til Dubai , da det er forbudt å bo sammen eller å dele hotellrom med en person av motsatt kjønn, dersom en ikke er gift eller har nært. Vi har all informasjonen du trenger, fra priser og tidspunkter til forbi-køen-alternativer og billetter på mobil.


Dubai : Hva er prisene for å spise på resturangeir i dubai ? Får en vin og øl til maten? Vi skal en tur til vinteren, par i voksen alder. Finnes det pub i dubai ? Veldig forenklet kan Dubai deles i to hovedområder: Dubai City som ikke ligger så langt unna flyplassen og den gamle delen av Dubai med markeder, Dubai Creek der mange av lokalbefolkningen bor.


Litt utenfor sentrum ligger Jumeirah Beach, den berømte stranden som strekker seg langs den arabiske golfen, her ligger det velkjente og flotte hotell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg