onsdag 21. mars 2018

Europeiske reiseforsikring vilkår

Europeiske reiseforsikring vilkår

Finn frende reiseforsikring vilkår. Gi din tilbakemelding her. Vi vil gjerne høre hva du synes om vår nettside, produkter eller service — enten det er ris, ros eller forslag til forbedringer. Forsikre deg før neste reise med vår helårs-, engangs- eller studentforsikring!


Her kan du snakke med erfarne sykepleiere som gir deg medisinske råd før, under og etter reisen. Blir du syk og trenger legehjelp mens du er på reise, hjelper vi deg med å finne den beste legehjelpen. Vi har dessuten samarbeid med over Sjømannskirker over hele verden som også kan hjelpe deg ved behov. Detaljer om reiseforsikring. Dette sammendraget viser i hovedtrekk hva reiseforsikringen omfatter, og noen av begrensningene som finnes.


Vær oppmerksom på at det alltid er de fullstendige vilkårene (pdf) nederst på siden som gjelder. Gjelder på fritid og på reise i hele verden inntil dager. Reiseforsikring best i test - blant de beste flere år på rad.


Kjøp enkelt på nett. For å se de fullstendige vilkårene kan du klikke på Vilkår i tabellen under. Dette er de viktigste dekningene hentet fra vilkårene. Lenker til de andre forsikringsselskapenes forsikringsdekning finner du under tabellen. Guide til reiseforsikring.


Når du er på reise er det viktig å ha reisekortet ditt lett tilgjengelig, dette kan du laste ned. Du kan også enkelt navigere deg frem til våre. Europeiske presenterer en helt ny versjon av sin app. Nå får du nettrabatt på reiseforsikring hos Storebrand.


Europeiske reiseforsikring vilkår

Se pris og kjøp her! Spar tid - Fyll ut et skjema. Får tilbud fra flere selskaper. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Du kan velge å kjøpe reiseforsikring for deg alene eller for deg og din familie. En familieforsikring dekker deg og ektefelle, samboer med felles adresse i folkeregisteret eller registrert partner, samt barn. Egne barn, stebarn og fosterbarn – er dekket inntil første hovedforfall etter at de har fylt år.


Vår reiseforsikring gir deg ekstra trygghet på alle typer reiser inntil dager. Med vår dekningsgaranti har du også markedets beste dekning. Vi garanterer like gode eller bedre vilkår enn du hadde i forrige forsikringsselskap Dette gjelder i to år fra du flytter forsikringen til oss.


Dekker ditt forrige selskap noe som ikke omfattes av våre vilkår , dekker vi også en slik skade. Egenandeler og bonusberegning inngår ikke i garantien. Du har rett til dekning på samme vilkår som landets innbyggere, og du må betale de samme egenandelene som dem. Sjekk pris og kjøp reiseforsikringen her.


Europeiske reiseforsikring vilkår

Husk at du må kjøpe forsikringen før du drar hjemmefra for at den skal gjelde på turen. En god reiseforsikring bør alltid være en del av reisefølget. Den har lang reisevarighet og sikrer deg og din bagasje på alt fra korte turer til eksotiske reisemål. Hvilken reiseforsikring du bør velge er blant annet avhengig av hvor du skal reise, og hvor lenge du skal være borte.


Med en gjennomsnittlig svartid på bare sekunder og et stort assistansenettverk, kan vi raskt hjelpe deg når du virkelig trenger det. EUROPEISKE HELÅRS REISEFORSIKRING. Generelle vilkår - Forsikringsavtaleloven av 16. FAL) i den utstrekning den ikke er fraveket i vilkårene.


Det som er viktig å huske når det gjelder kredittkortforsikring, er at de har en del vilkår man ikke finner på vanlig reiseforsikring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg