tirsdag 6. mars 2018

Klamydia sjekk

Du kan handle trygt og enkelt på Vitusapotek. Vi har kunnskapen du trenger. Bestill fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Her kan du bestille klargjøring.


Finn informasjon om din resept her!

Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Derfor er en test nødvendig for å vise om du har infeksjonen eller ikke.


Det er viktig at du ikke har ubeskyttet sex før du har fullført behandlingen. Klamydia behandles med antibiotika. Ved anal klamydia tas pinneprøve fra endetarmen.

Dersom du har symptomer, anbefales legeundersøkelse for å utelukke andre årsaker til. Mye av forklaringen på hvorfor forekomsten av klamydia er så høy, ligger i at sykdommen ikke gir noen symptomer hos over halvparten av de smittede. Du får prøvesvar og videre behandling på chat (inkludert i prisen). Tjenesten er åpen for kvinner og menn, døgnet rundt. NB: Du må chatte med legen før en hjemmetest kan sendes ut.


Redd for om du har klamydia ? Få raskt, sikkert og diskret svar fra vår lab. Dette gjelder klamydia , gonoré, HIV, syfilis og hepatitt B. Mycoplasma er ikke på listen over disse sykdommene. Behandling er gratis for de nevnte sykdommene, bortsett fra mycoplasma. Selv om pasienter får påvist for eksempel klamydia på et privat senter, er behandling gratis, da det dekkes av folketrygden, sier Remaut.


Det er ikke sikkert at flere kvinner enn menn har klamydia , men kvinner er flinkere til å teste seg oftere enn menn. Olafiaklinikken er et lavterskeltilbud i spesialisthelsetjenesten. Hos oss kan du teste deg for seksuelt overførbare infeksjoner (soi). Ved noen tilfeller er det mulig å få timeavtale (tilfellene er beskrevet under Vårt test-tilbud).


Slik sjekker du deg for klamydia. En urinprøve er den enkleste måten å teste seg for klamydia på, og på Tvibit bruker både gutter og jenter denne metoden. Det analyseres for både klamydia - og gonorésmitte i samme prøve.

Ved positivt prøvesvar (dvs. at du er smittet) vil du bli oppringt av lege, og få e-resept på nødvendig antibiotikabehandling, samt råd og veiledning for smitteoppsporing. Ubehandlet klamydia kan føre til en rekke komplikasjoner for både menn og kvinner. Langvarig infeksjon kan blant annet føre til en økt risiko for fertilitetsproblemer. Derfor er det svært viktig at man sjekker seg ved partnerskifte eller dersom man praktiserer ubeskyttet sex. Både diagnostisering og behandling av klamydia er enkel og gratis.


Det er derfor ingen grunn til å vente med å sjekke seg for klamydia. Det anbefales at alle som har symptomer, og alle som er under år som enten har ny sexpartner, blitt gravide eller gjennomgått abort, sjekker seg for klamydia. KLAMYDIA : Illustrasjon av bakterien som forårsaken sykdommen.


Sjekk her hvorfor du bør ta en klamydiatest: Ok, jeg går rett på sak. Her er viktig informasjon ( om klamydiatest ) du kanskje ikke viste noe om, men som du absolutt trenger å ta hensyn til. Ved ubehandlet infeksjon, kan den hos kvinner bre seg opp til egglederne og forårsake en betennelse (), og hos menn bre seg via sædlederne til bitestiklene og forårsake en betennelse (epididymitt).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg