torsdag 1. mars 2018

Babyteppe ull

På nett og i butikk. Se vårt utvalg og kjøp her! Velkommen til Nøstebarn! Sprell tilbyr de beste lekene og barneromsinteriøret - se selv her! Gratis frakt ved kjøp over kr 800.


Et babyteppe holder babyen din varm.

Stort utvalg i Fisher Price. Teppet er laget av ullfleece av 1 ubehandlet merinoull. Se alle babytepper her! Babyteppe baby ull. Hvor mange masker skal jeg legge opp til et babyteppe i baby ull pinne nr.


Kan også brukes hele året som et supplerende teppe. Ull med silke puster og er temperaturregulerende. DUO inneholder merinoull og bomull.

Alternativ til dem som synes at ull klør. Mykt som bomull – varmt som ull ! Plagget må vaskes separat. Dale Garn, Kari Haugen, Olaug Kleppe, Lise Olsnes. Personlig baby pledd med navn, fødselsdato, vekt og lengde.


Pleddene er laget i økologisk bomull og er allergitestet. De finnes i flere ulike farger og alt dette gjør at pleddene blir helt unike for hver enkelt liten eier. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Vår første strikkeoppskrift er et nydelig babyteppe som jeg har strikket i rosa. Jeg tenkte at det ville være en god ide å starte med et skjønt, varmt babyteppe i ull.


Du kan selvsagt bruke andre farger. Mønsterdiagrammet er på masker, og jeg har masker i hver side i rillestrikk som kant, og riller som kant oppe og nede på teppet. Totalt brukte jeg ca nøster. Da lykke liten kom til verden, var alle himlens stjerner tent. Sandnes Garn presenterer her et innholdsrikt hefte med et utvalg av babytepper og hentesett, strikket i våre gode merkegarn.


Bugaboos nylansering av ulltepper er enestående. Utrolog god kvalitet og en drøm å legge rundt barnet sitt.

Dette ulltepppet er så mykt så mykt. Det myke teppet er laget i Woolmark sertifisert 1 ekstra fin merino ull. Hekt naturlig og godt.


Nydelig ullteppe i 1 økologisk lammeull fra fantastiske Klippan! Målet vårt er å kunne varme deg med Norges største utvalg av bærekraftig kvalitetsull fra kjente merker. Noe av det første en baby får tullet i rundt seg i møte med den nye verdenen er nettopp et pledd. Lanullva ønsker at den nyfødte skal oppleve en behagelig varme og trygghet fra første stun og har derfor strikket helseteppe i den mykeste merinoull av høyeste kvalitet. Eit mjukt og lett teppe strikka i mjuk ull på tjukke pinnar vert garantert mykje brukt.


Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Jeg har noen hjemmestrikkede tepper etter kommende storesøster, i ull. Ellers strikker min mor teppe fra Leila Hafzi sitt samarbeid med Sandnes garn, som vi skal få sammen med hentesettet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg