tirsdag 6. mars 2018

Helsestasjon for ungdom oslo

Enkel online bestilling. Opplev konsertbyen Oslo. Kjøp komplett pakke med hotell. Se det beste av teater i Oslo. Bestill teaterpakke med hotell her.


Helsestasjon for ungdom oslo

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Du må være bosatt i Bydel Frogner for å bruke tjenestene ved Frogner helsestasjon.


Vi har taushetsplikt. I listen under eller ved å bruke menyen til høyre kan du velge bydel og se din helsestasjons åpningstider, kontaktinformasjon og tilbud som gis ved helsestasjonen. Oslo Åpningstider: Tirsdager 15. Det er gratis og ingen timebestilling. Her kan man få råd og veiledning angående fysisk, psykisk og seksuell helse, prevensjonsveiledning og testing på seksuelt overførbare infeksjoner.


Helsestasjon for ungdom oslo

Veiledning i prevensjon, sex, klamydiatesting, gravidtesting, kjønnsykdommer, psykisk helse som trist, angst,. Tjenesten består av helsesykepleier, jordmor, lege, psykolog og sekretær. Vi tilbyr samtaler og veiledning oSeksuell helse og seksuell identitet. Fredrikstad kommune.


Ved behov for øyeblikkelig hjelp må fastlege eller legevakt kontaktes. Formålet med verktøyet er å bidra til bedre planlegging av virksomheten, synliggjøre oppgavene omfattet av Nasjonal faglig retningslinje for helsestasjon , skolehelsetjenesten og helsestasjon for ungdom , og skape større bevissthet rundt hva tjenesten bruker tiden sin på. En Som Lytter er et lavterskel samtaletilbud til unge, drevet av Mental Helse Ungdom. Helsestasjonen for ungdom er stengt 13.


Helsestasjon for ungdom oslo

Tilbudet er gratis og du trenger ikke bestille time. Her jobber det en mannlig lege og en helsesykepleier. Stengt de andre dagene. Mandag til onsdag kl. Lege er tilstede tirsdag og.


På helsestasjon for ungdom treffer du helsesøster og lege. Noen steder er det også jordmor, psykolog og sexolog. Foreldrene dine trenger ikke å få vite hva du har snakket med helsestasjonen om. Er du under år, har de ansatte likevel plikt til å informere foreldrene dine om de synes det er nødvendig.


Helsestasjon for ungdom oslo

Gratis tilbud for ungdom i alderen til 23. Du kan komme til oss uten timeavtale for å snakke om ting du lurer på. Hos oss kan du treffe helsesøster, jordmor, lege og psykolog. Timebestilling er ikke nødvendig. Hva kan vi hjelpe med?


Denne oversikten skal være for deg! Her skal du finne morsomme, annerledes, gøyale arrangementer som passer deg og vennene dine. Konserter, show, kurs og annet!


Vet du om noe som vi ikke har fått med oss? I forbindelse med flyttingen er det problemer med telefon. Les mer om helsestasjon for ungdom. HFU har egen nettside.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg