tirsdag 27. mars 2018

Smerter i lårene

Finn Muskelsmerter I Lårene. Bli med i vennegjengen vår og abonner gjerne på vår -kanal for gratis treningstips, treningsprogrammer og helsekunnskap. Pasienter som har skiveutglidninger blir som regel bedre ved å bevege seg og verre når de sitter for lenge om gangen. Har ikke styrke i beina til å reise meg opp når jeg sitter på huk.


Har samme smerter på oversiden av nedre armer, noen ganger ut i fingrene.

Strekkøvelser virker dempende der og da. En mannlig konsulent i midten av 50-årene kom om vinteren til akuttime hos fastlegen på grunn av sterke smerter i høyre hofte og fremre del av høyre lår. Smerter i albueledd. Sterke smerter kan stimulere ADH-sekresjon, som kan gi hyponatremi via en fortynningseffekt. Trombocytopeni kunne være forårsaket av beinmargsdepresjon på grunn av infeksjon.


Moderat forhøyet CK, LD og transaminaser passet med muskelsykdom, men man hadde fortsatt ingen sikker forklaring på mannens smerter i lårene. Magesmerter er et uspesifikt symptom og opptrer ved alle akutt oppståtte sykdomstilstander i buken, men også ved en rekke andre tilstander som varierer fra virale infeksjoner til angst.

Stramme Muskler i Lårene og i Leggene. Leggmusklene og muskulaturen i lårene og leggene kan gi smerter i beina. Det er særlig musklene hamstrings, quadriceps, gastrocsoleus og quadratus plantae som ofte er involvert ved slike symptomer og smerter.


Les også: – Symptomer på Fibromyalgi hos Kvinner. Trange nerveforhold i. Hos de fleste går plagene over av seg selv, men i noen tilfeller er det nødvendig med kortisoninjeksjoner. Piriformissyndromet oppstår der isjiasnerven passerer ut av bekkenet på siden av eller gjennom piriformismuskelen. Lidelsen oppstår oftest hos veltrente personer med kort, kraftig og dårlig uttøyd muskulatur, men den forekommer også hos ikke-idrettsutøvere. Dersom en slik propp rives løs og finner veien til lungene, kan det fort bli alvorlig.


Tegn på lungeemboli kan være smerter i brystet, pustevansker, svimmelhet og besvimelse. Typiske symptomer kan være hevelse, misfarget hu eksem, sårdannelse, hudkløe, smerter og tyngdefornemmelse i benet. Dette kalles for coxartrose. Ofte vil pasienten presentere seg med en haltende gange.


Men slike symptomer kan også være tegn på andre lidelser. Slik kan du drive egenbehandling av stramme og såre muskler på baksiden av låret (hamstrings).

Når bekkenet ikke fungerer normalt kan dette forårsake smerter i setemuskulaturen, lysken, hoftene og stråling ut i bena. Nedsatt bevegelighet i hofteleddene forårsaker som regel smerter lokalt rundt hofteleddet og på innsiden eller utsiden av lårene. Ung mor med plutselig kraftige smerter i låret På en ambulansevakt for mange år siden, fikk vi gul respons på en utrykning til en ung mor med kraftige smerter i ene låret.


Noen ganger føles det som jeg har løpt maraton, også har jeg egentlig ikke gjort noe spesielt den dagen. Tror det er vanlig og ikke noe å være redd for, hadde det samme i forrige svangerskap også. Hva tenker du basert på hva jeg skriver ift.


Er det noe som peker seg ut? Revmatiske muskelsmerter kan variere fra å være litt ubehagelige til å forårsake ekstreme smerter. Ofte er plagene ufarlige, men de kan også være tegn på alvorlig sykdom. Jeg plages med at jeg er tjukk under midja og ned til knærne.


Jeg trener fotball to ganger i uka og trener håndball tre ganger i uka pluss kamper i helgene, spiser også sunt og klarer ikke å få fettet av lårene. Jeg har flat mage og er egentlig ganske tynn på overkroppen. Vis jeg trykker med en finger på lårene blir det blåflekker nesten med en gang etterpå, det gjør også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg