mandag 5. mars 2018

Vestkysten usa

Vestkysten usa

Opplev USAs vakre vestkyst. Få et gratis tilbud på roadtrip her. Skreddersy din egen reise. Alltid gode priser hos USATours. En av verdens mest kjente bilturer går langs vestkysten av USA , nærmere bestemt langs kysten i California – fra Orange County sør for Los Angeles til San Fransisco lenger nord i California.


Legger du ferieplaner i dette området, kan det hende du vil plukke opp noen tips her til roadtripping California. Jeg har kikket på Nordmanns reiser sin rute Reiseforslag-Pioneer-Trails og lurte på om noen har erfaring(er) med denne ruten. Yosemite legg til en overnatting i eller rundt parken. Ta en kikk på våre guides og artikler om destinasjonen og finn inspirasjon til opplevelser i nærheten.


Den klassiske roadtrip på vestkysten i USA. Den første roadtrip oplevelse i USA er for mange den klassiske rute på vestkysten. Den indeholder mange af de store ikonere som forbindes med USA og varierer utrolig meget i typer af oplevelser.


Vestkysten usa

Storbyer, sol og ba shopping, restauranter, kultur, natteliv, fornøyelsesparker – i USA er det noe for alle Bestill reisen din til USA her. Finn ferien hos Ving. USA er kjent for store variasjoner i klima, og mange steder har raske vekslinger i været.


Mesteparten av landet har innlandsklima, med ofte svært varme somrer, og store temperaturvariasjoner i løpet av døgnet. Vi dækker dit lokalområde og opdaterer dig på sport, kultur, erhverv, livsstil samt ind- og udland. Vestkysten har et kystklima, med relativt milde vintre. Planlegg ferien din her. Ikke bruk mer penger enn nødvendig!


Vestkysten usa

Sammenlign tilbud og bestill. Dag 1: Arrival Seattle. Når alle har ankommet hotellet i Seattle og kommet seg til rette i rommene sine, møtes vi for en velkomstsamling og. Nord-Amerika USA Bilferie på den amerikanske vestkysten. Denne bilferien tar dere gjennom det distinkte landskapet fra Seattle til Oregon Coast.


BLI MED TIL VESTKYSTEN USA Reisen går fra 10. Bli med på rundreise vest i USA , i delstatene California, Nevada og Arizona. Her får vi oppleve små og store byer, en fantastisk natur og en rekke attraksjoner. Ved registrering brukes adresse til hotellet hvor gruppen bor første natta som kontaktpunkt i USA.


Spør oss dersom du trenger hjem med utfyllingen. Legebehandling og sykehusopphold i USA er svært dyrt. Det er ikke uvanlig at man på hoteller i USA bare har pappservise til frokosten siden mange bruker den som en to go-løsning på farten.


Men USA er jo så stort,. Etter noen hektiske dager i Orlando, kan det passe med litt avslapning i Tampa på vestkysten , hvor de fineste strendene ligger. USA er drømmelandet for å ta en roadtrip, eller biltur som vel må være det norsk ordet for det.


Vestkysten usa

Nå gir vi deg tipsene for å dra fra kyst til kyst i USA. Det er selvfølgelig mange veier man kan velge over USA. Seneste nyt fra Syd- og Sønderjylland.


Se alle priser, les mer og gå videre til bestilling,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg