tirsdag 13. mars 2018

Drikkeleker utdrikningslag

Borat-drakt, ølbriller og annet must til festen. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Gode utdrikningslag har spennende og inkluderende aktiviteter. Når en har et utdrikningslag der alle deltakerne fremdeles trekker på smilebåndet når de tenker tilbake på, så har du lykkes.


En god start for å komme dit er å velge aktiviteter som alle kan være med på, og at det blir en aktiv dag. Det finnes mange drikkeleker , noen mer kjente enn andre. Selvom de fleste drikkeleker har regler kan du ikke regne med at samtlige blir fulgt da folk har en tendens til miste flere og flere hjerneceller i kampens hete. Utfordringer og oppdrag er et must for ethvert utdrikningslag.


Disse er ofte annerledes enn spøker og drikkeleker , siden de også involverer allmennheten. Det kan være alt fra å utfordre en fremmed til en armhevingskonkurranse eller få nummeret til fem utenlandske jenter på under én time. Ta gjerne kontakt via telefon eller e-post!


Kundeservice: Hverdager 09. Drikkeleker og konkuranser - Nydelige drinker - Spennende cocktail klasser - Flair bartending show - Transportabel bar. Hva er vel bedre på en dag hvor bruden skal drikkes ut enn å samle jentene til et privat og lekkert Cocktail kurs?


Skal arrangere utdrikningslag og trenger noen tips til småaktiviteter som kan være artige. Her finner du produkter til å feire tidenes utdrikningslag ! Dette er gjerne en dag – eller helg, man sent glemmer! Vi satte en dato, gjorde avtale med en sommelier som holder private vinsmakinger , og sjekket alternativer for catering. Jeg pleier å sky utdrikningslag som pesten.


Hører mange skrekkhistorier, pluss de man ser med selvsyn når de raver rundt i byen i diverse kostymer. Det virker nesten som det ikke er noen grenser for hva den vordende brud eller brudgom må stille opp på. En ting er utdriting, men ofte er jo disse u. Jeg lurer på om dere kan hjelpe meg litt her. I den forbindelse hadde det vært gøy å ha en form for rebusløp (med øl og jäger til selvsagt!). Alternativer til drikkeleker (fra UiO) I begynnelsen av uken - for å bli kjent!


Speed friending En versjon av speed dating. Deltakerne stiller seg i to rekker: altså alle setter seg ovenfor hverandre. Alle får to minutter på tomannshånd til å speedfriende.


Når klokken ringer, flytter én rad seg til høyre. Jeg skal holde utdrikningslag for en venninne og har planlagt hyttetur. Er det noen som har forslag til leker ( drikkeleker , quiz etc.) vi kan ha? Vi blir en gjeng på stykker. Noen som har konkrete forslag?


Og har du først deltatt, da er nok også sjansen betydelig for at denne feiringen inneholdt både drikkeleker , party-dekor i penis-fasong og diverse flaue oppdrag bruden måtte foreta seg, til mye hyl og latter fra resten av følget. Bestevennina mi skal gifte seg i sommer og jeg skal stelle i stand utdrikkningslaget for henne. Trenger alt av gode tips om drikkeleker og gøyale utdritinger( litt snille, men litt tullete også) og aktiviteter. Dere henter han dagen før utdrikningslaget skal være, og lager et drittkjipt liksom utdrikningslag. Sjenk ham sørpefull, og send han hjem i taxi.


Når han ligger på sofaen neste morgen og tenker fy faen for et dritkjipt utdrikningslag så vet han ikke hva som venter denne dagen. Var med på dette selv en gang, og det var meget vellykket. Inspirasjon til leker som får opp stemningen ved middagsselskapet, firmafesten eller barnebursdagen. Hvor godt kjenner du partneren din?


Hvem av gjestene rundt bordet har best hukommelse? Vil tipse om en ubergøy lek som heter stavmikserleken. Du blander eller ting i stavmikseren. Så skal folket smake.


De som gjetter ingrediensene har vunnet. Arrangerte akkurat utdrikningslag for min beste vennine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg