onsdag 21. mars 2018

Alternativ julegave

Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Julegaver til han, hun, mamma, pappa og venner. Gode Priser og Rask Levering!


Coolstuff har noe som passer. Søk på kjønn, alder og pris!

Plans alternative gaver gleder dobbelt: Mottakeren får en ekstra verdifull gave, og pengene går til kamp mot barneekteskap, utdanning og andre prosjekter der Plan jobber. Du kan også kjøpe klær, skolesaker og bøker m. Redd Barnas arbeid. ALTERNATIV JULEGAVE : Familien til Malathi fikk geiter av Kirkens Nødhjelps partner i India.


Med avl av geiter har familien skapt seg en inntekt de kan leve av. Det har nå vorte tradisjon. Dersom de ønskjer å gje ei julegåve som verkeleg kjem til nytte, kan dette vera eit alternativ. Når du kjøper en julegave i vår nettbutikk, gleder du ikke bare han som får gaven under juletreet.


Inntektene fra nettbutikken gjør det blant annet mulig for oss å gi enda flere tilgang til rent vann og til å handle raskt når katastrofer rammer.

FINN BEHANDLER – behandler. Om du kjøper en fotball eller en skoleplass for ett år, kan du være sikker på at din gave hjelper barna som trenger det aller mest. Sammen sikrer vi at flere barn overlever, lærer og er trygge.


Er du bekymret for miljøet? Trenger du en bursdagsgave eller julegave ? Her får du tips til over gaver som verken trenger å koste mye, eller gå ut over miljøet. Aktivitetskalender: forslag til alternativ julekalender.


Skal du kjøpe julegave til noen som har alt? Vel, alle noe de ønsker seg. De vet det bare ikke enda. Norges beste prisgaranti!


Sko, klær, accessoirer, helse og nyttige ting til hus og hage, samt interiør og pynt. Har du eller din bedrift lyst til å bidra? Alle gaver benyttes til mat, drikke, pynt, gaver og alt annet som påløper arrangement.


Det er mange grunner til å prøve å tenke ut alternative julegaver. Alternative julegaver. Gi middager til folk fra mennesker i rus- og gatemiljøet.


Gi en alternativ julegave – en gave som skaper en sikker framtid til dem som trenger det aller mest.

Hos oss kan du bestille en alternativ julegave i form av julegavekort. Du bestemmer selv hva gaven skal koste, men julegaven vil uansett være med på å gi barn utdanning – som er nøkkelen til fattigdomsbekjempelse. Her kan du kjøpe gavekort som symboliserer måter å gi din støtte på. En god anledning er å gi årets julegave til FORUT. Mange bedrifter vil gjerne gi julegave til veldedige formål som et alternativ til den julegaven som vanligvis gis til samarbeidspartnere og ansatte.


Kanskje dette er noe for nettopp din bedrift? FORUT tilby nå et enkelt opplegg for dette. Våre eksperter hjelper deg å finne julegaver som familien setter pris på.


Vi har gjort det enkelt for deg og delt inn gavene i ulike kategorier og prisklasser. Finner du ikke gaven du leter etter, er gavekort et godt alternativ. En alternativ julegave.


Jeg velger i år å gi noe av de pengene som er tenkt til julegaver til kreftforeningen. Kunst som alternativ julegave. Du har ingen gaver i handlekurven. Ved levering vil det tilkomme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg