fredag 23. mars 2018

Italienske etternavn

Opprinnelsen til italienske etternavn. Noen eksempler på slike etternavn inkluderer Zappa for bønder, Ovner for bakeri, eller hammer snekker. Personene er listet alfabetisk etter etternavn.


Har din italienske vert en kløft på tuppen av nesen? Kanskje ikke i dag, men hvis han heter Cicero til etternavn kan du være ganske sikker på at familiens forfader hadde en kløft på tuppen av nesen som i utseende minnet om en kikert (cicer).

De italienske etternavnene stammer nemlig i noen grad etter helt personlige personkarakteristikker. Topp italienske etternavn som betyr noe helt annet enn det du tror. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Matteo og Sofia tenker vi ikke lenger på som utenlandske, fordi de brukes så mye i Norge. Og en stund samlet jeg faktisk på etternavn.


Italienske navn Sk i 100. Så når rulleteksten etter en tv-film rullet over skjermen satt jeg klar med papir og penn.

Dette har resultert i en ganske så lang liste. De fleste italienske etternavn kommer fra latin, men det er også mange av spansk, fransk, tysk, normannisk og sveitsisk opprinnelse. Som vanlige italienske ord ender de fleste etternavn på en vokal. Det italienske kjøkkenet er blant verdens mest utbredte og populære.


Nå kan du lære å mestre de beste italienske rettene. Etternavn oversettelse i ordboken norsk bokmål - italiensk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. I likhet med Norge utviklet det seg et navngivingssystem bygd på patronymer i Spania i Middelalderen. Det vil si at etternavn dannes av slektningens fornavn, sammen med en endelse som viser slektskapet mellom dem.


I dette navnesystemet skifter altså etternavnet for hver generasjon avhengig av farens fornavn. Fredrikstad restaurant tiramisu. Se vår take away meny og bestill mat online. Vi tilbyr kvalitet mat og populær dessert i fredrikstad. Uttrykket består av vokaler og konsonanter.


Fordelingen av den Amerikanske etternavn gjenspeiler historien om innvandring i landet. Mange innvandrere fra ikke-engelsktalende land har navnet bare noen englischt.

Et eksempel på dette er populære svenske navnet Johansson, som nettopp ble endret til Johnson. NO: Planlegger du menyen til årets sommerfest? Eller har du lenge hatt lyst til å invitere venninnene til middag på terrassen? Hva med en italiensk aften?


Er det noe italienerne kan er det å lage mat, og du kan få til akkurat det samme på kjøkkenet hjemme. Det er mange som søker etter hintet broderitype og det har ikke noen svaralternativer i vår database. Hjelp oss å legge til svar til dette hintet nedenfor.


Disse oppdagelsene gjorde meg etterhvert ganske nysgjerrig på hvor mange rare etternavn det kan finnes i et land.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg