tirsdag 13. mars 2018

Gravid massasje bergen

En kopp te eller vann før eller etter behandling. Barberer, hudpleie, brude frisering, oppsetting av makeup mm. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Super bilferie i Bergen med halvpensjon.

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Gravidmassasje er en behagelig og avslappende massasje som er tilpasset hver enkelt. Teknikken er i prinsipp den samme som ved klassisk massasje , men tilpasset en gravid kropp. Den gravide ligger på siden og er godt støttet av puter. Er det trygt med massasje når en er gravid ? Vi får ofte spørsmål om det er trygt å gå til en massør når en er gravid.


Svaret er ja, såfremt massøren er kjent med gravidmassasje og hva en skal ta hensyn til. Våre massører utfører alle typer massasje fra klassisk massasje til triggerpunkt massasje.

Deretter følger ”peeling” som fjerner døde hudceller og dampbehandling som får porene til å åpne seg slik at vi får ut fett og talg. Når huden er renset fortsetter vi med kremer for å tilføre det huden har behov for og du får en avslappende og sirkulasjonsfremmende massasje av ansikt og nakke. Likevel er det mange klinikker som tilbyr massasjeterapi som er spesialtilpasset for nettopp for gravide.


Dersom du er gravid og ønsker massasje , kan nettopp en slik spesialtipasset behandling være svært nyttig. Spa Mamma Den perfekte gave til mamma - eller snart mamma! En oppkvikkende hudpleie, farging av vipper, forming.


Tid: min Pris: Kr. Les mer og bestill time spaSpa Gravid Aroma Hel kroppsmassasje med eteriske oljer spesielt tilpasset den gravide. Vi tilpasser vår behandling slik at du finner en stilling som er behagelig for deg.


Trenger du massasje i Bergen ? Behandlingen kan utføres på ryggen, sideliggende eller sittende. Plages du av stressrelaterte smerter som hodepine og spenninger, eller ønsker du en avslappende time med klassisk massasje ? Her finner du et bredt utvalg av tilbydere, som sammen med tilhørende kontaktinformasjon og kart raskt og enkelt hjelper deg å finne ønsket massasje og aktør. Spa- og velværesentre i Bergen : Se anmeldelser og bilder av spa- og velværesentre i Bergen , Norge på TripAdvisor.


Atlasklinikken tilbyr kiropraktikk, akupunktur, massasje , osteopati og fysioterapi i Oslo og Bergen sentrum. Vi har kveldsåpent og akuttvakt. Denne klassiske massasjen i Bergen gir en hel time med dyptgående massasje av hele kroppen.

På Styletime kan du sammenligne lokasjon og pris, lese anbefalinger og bestille time. Passer godt for de som har plager i muskler og led stive muskler, ømme punkter. Massasje og spa i bergen. Hos oss er fokuset på bekken og barn. Tverrfaglig spesialiserer vi oss på behandling av gravide , bekkenplager, spedbarn og barn.


Vår visjon er et godt svangerskap og en god start på livet. Formålet er å stimulere blodsirkulasjonen styrke musklene og skape en bedre balanse mellom muskler og skjellet. Deilig avslappende time forebyggende. INDISK MASSASJE : Indisk massasje er en behandlingsteknikk med gamle tradisjoner.


Lett massasje av mage, rygg og nakke med tummy rub stretch mark oil, som øker hudens elastisitet og inneholder omega og – som også øker hudens fuktighetsnivå og drøyer aldringsprossesen. Oljen virker beroligende på irritert og stresset hud – noe som er bra for deg og ditt barn. Har mor det godt, vil også barn føle seg avslappet. Vi bruker olje tilpasset gravide og masserer verkende føtter, korsrygg, nakke og skuldre.


Colosseum Spa tilbyr massasje og behandlinger for gravide i Oslo. Barn i magen og Snart mamma. Begge pakkene har fokus på massasje av typiske problemområder som rygg, nakke, legger og føtter, samt en flash beauty ansiktsbehandling. Stemmer det at gravide skal droppe feks fotmassasje? Håper ikke det, for det er det beste som finnes!


Har også lest at man skal være forsiktig med massasje generelt, uten at jeg skjønner hvorfor. I vårt team er det høyt kvalifisert kosmetisk sykepleier, kosmetisk kirurg og hudpleiere med fokus på kvalitet og kundeservice.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg