mandag 12. mars 2018

Hoste som ikke gir seg

Hoste som ikke gir seg

Jeg har vært hos to leger pga dette. For ca tre år siden fikk jeg antibiotikakur og en hostedempende tablettkur (husker ikke navnet, men var gjennomsiktige kapsler med mange små kuler inni). Dette hjalp, og hosten holdt seg borte lenge, men kom tilbake etter en tid.


Hoste som ikke gir seg

Tror jeg var hos legen før påske, og at hosten holdt seg borte til høsten. Dersom du har et lite barn som har en gjøende eller svært plagsom hoste. Ved behov for rask, enkel og trygg legehjelp kan du kontakte lege på nett. Dette er selvstendige legetjenester som ikke leveres av Apotek 1. Disse kjemikaliene kan selvfølgelig også føre til mer alvorlige ting som bronkitt, KOLS, lungebetennelse og lungekreft.


Kronisk hoste er grunn til bekymring hos de som røyker. Oftest vil dette være tørrhoste. Det vil si at det ikke er noe slim som kommer opp ved hosten. Ved langvarige infeksjoner og ved slutten av uskyldige kortvarige infeksjoner er det som regel noe slim som kommer opp.


Sånn slimhoste som skrangler i brystet. Har aldri hatt det før og det er skikkelig plagsomt. Er det vanlig at det henger i så lenge? Er ikke syk og slapp, ikke feber, men har denne plagsomme hosten som.


Litt vondt i hodet når jeg hoster - Kropp og. Sinnsykt irriterende hoste gir meg analkløe. Det er viktig å lytte til kroppen, så da vil jeg heller anbefale å lage deg grønn te med honning og stresse ned med en god bok eller film.


Var hos lege, og det var visst ingenting galt med lunger eller noen ting. Fikk antibiotika, og bihulebetennelsen ga seg. Noen som har en anelse om hva som kan feile meg? Dette _kan_ være en atypisk pneumoni forårsaket av mycoplasma pneumonia, chlamydia pneumonia eller en jævel til jeg ikke husker.


Men hosten vedvarer. Uansett, symptomene er at man har langvarig hoste som ikke gir seg , litt feber og litt stusselig form men ikke slik man skulle tro en lungebetennelse arter seg. Ved hevelse i neseslimhinnen på grunn av forkjølelse eller allergi, stenges bihulene av. Det kan da være bakterier i bihulene som formerer seg og fyller opp bihulene slik at den som rammes. Forkjølelse med hoste og heshet,.


Behandlingen kan dempe hosten og gi bedre pust, men gjør deg ikke frisk av bronkitten. Leger forskriver sjelden antibiotika mot bronkitt. Den viktigste årsaken er at antibiotika ikke hjelper mot virus som er den vanligste årsaken til bronkitt. For å få en god behandling av problemet bør man finne ut den underliggende årsaken til hosten , i og med at den bare er et symptom. Langvarig hoste kan være forårsaket av en rekke ting.


Noe som mange voksne ikke er klar over, er at kikhoste er en vanlig årsak til vedvarende hoste. Hoste - kjerringråd. Det er ikke usunt å hoste , men årsaken til hosten er skadelig.


Hoste som ikke gir seg

Derfor bør den alltid oppspores og bekjempes. En hyppig årsak til hoste er røyking. Hvordan behandles hoste ? Det dreier seg om å behandle den sykdommen som ligger til grunn. Et av de vanligste symptomene på mykoplasmainfeksjon er plagsom tørrhoste, det vil si hoste uten oppspytt.


Sykdommen skiller seg også fra vanlig lungebetennelse ved at den utvikler seg langsommere og har et mer langtrukket forløp. Den medfører ofte hodepine, sår hals, heshet og som regel bare beskjeden feber. Ved kraftige hosteanfall bør derfor barnet tas opp av sengen slik at slim og eventuelt oppkast ikke tetter luftveiene.


Enkelte ganger skyldes hoste en sykdom som kan eller må behandles. Gode råd ved akutt bronkitt. Drikk mye væske da dette tynner ut slimet og gjør det enklere å hoste opp.


Sørg for ro og slapp godt av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg