onsdag 28. mars 2018

Kloakklukt i huset

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling!


Har du kloakklukt i huset ? Du har en vannlås i en vaskekum eller vask som har tørket ut fra manglende bruk.

Vannet i vannlåsene vil etter hvert fordampe. Som ville føre til at kloakkgass å komme opp gjennom røra inn i rommet. Løse det problemet bare ved å fylle på vann i avløpet.


Vi er plaget av lukt i fra kloakken i huset. Det som er rart, er at det skjer med jevne mellomrom, men ikke konstant. Vi har et år gammelt hus. Ofte lukter det kloakk i huset.


Vi bruker kun springen oppe.

Det løser seg når man bruker dem igjen. Men hvis lukten vedvarer, kan den for eksempel komme fra lekkasjer fra avløpsrør, sier Zachariassen. Det er mye fare for å ha en kloakkgass lukt i huset.


Hvis du har ingen anelse om hvordan og hvorfor, bare les denne artikkelen for å få svar. Fare for kloakkgass Smell i hus Frastøtende Lukt, dette er den mest grunnleggende effekten av kloakkgass lukt i huset. Plaget av kloakklukt utenfor huset i over ett år. Pedersen (70) fra Telavåg ringte Sund kommune forrige uke og sa han ville grave opp septiktanken med en gravemaskin om ikke noe snart blir gjort. Det er derfor lurt å sjekke møbler og tekstiler for fuktskader før de tas inn i huset.


Gjøres dette i den varme årstiden, kan du rengjøre, lufte og solbestråle møblene effektivt ute. Dersom du har gjennomsøkt rommet og fjernet mulige kilder til lukten, men det fortsatt lukter merkelig, da er det et tegn på at noe kan være galt. Hvordan løse problemet med vond lukt i huset ? Hva som er riktig å gjøre når kilden er lokalisert, kommer an på årsaken og forholdene rundt. Kommer lukten for eksempel fra en krypkjeller, skyldes den som regel fuktighet. Det lukter en blanding av mugg, råte og våt mur.


I noen tilfeller er det vanskelig å bli kvitt en slik kjellerlukt. Vonde lukter kan fort spre seg i huset dersom man glemmer å fjerne kilden, og det kan være skjemmende og ikke minst irriterende. Bakepulveret er din venn i slike situasjoner – det kan brukes til mer enn du tror!

Her er en håndfull vanlige luktfeller og råd for hvordan du blir kvitt vond lukt i huset. Vond lukt fra sluk Mange opplever at det lukter vondt fra sluket på badet eller vaskerommet når de kommer tilbake fra ferie eller en helgetur på hytta. Ved kloakklukt bør man derfor først undersøke dette. Dersom eiendommen har privat anlegg eller egen septiktank må det undersøkes om det er behov for tømming av septiktank eller spyling av rør. Ved mistanke om feil eller skader på avløpsledninger kan dette undersøkes ved å engasjere firma til å foreta kamerainspeksjon av rørene.


Vasslåsane kan tørka ut pga. Kloakklukt i huset Etterfyll vasslåsane i vaskar og slukar. Ved å fylla til dømes matolje i slukane, vil olja leggja seg som ei hinne over vatnet og forseinka fordampinga frå vasslåsen. Nå får hun i stedet huset fullt av kloakklukt.


Kontrollér om det er montert lufting av kloakken i huset. Lufting av kloakk går normalt over taket. Ved spesielle vêrtilhøve kan lufting over tak føra til vond kloakklukt sjølv om luftinga fungerer. Dersom det er tilfelle, kan ein ta av røyret i luftehatten og montera ein spesialventil. Vi opplevde det samme og det var selve festet til toalettet hvor det gikk ned i gulvet som var litt løst.


Eller det vil si det var ikke helt tett, så da kom det kloakklukt opp fra kloakken. Hvis alle toaletter, eller til og med to eller flere av dem, tette samtidig du begynner å lukte kloakk gass i huset ditt, kan tre forskjellige problemer være den skyldige. Ikke alle lukter behøver å bety at huset ditt har fukt og muggskader, men noen lukter kan bety at du bør være ekstra oppmerksom.


Huset ditt kan også ha fukt- og muggskader uten at du kjenner noen lukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg