tirsdag 20. mars 2018

Gravid med nr 2 mage

Min mage kom helt klart fortere med nr. Den ble veldig stor veldig fort, men har heldigvis holdt seg sånn ei god stund nå. Kommer an på hvor tette svangerskap du har det. Er de forholdsvis tette kommer magen fortere. Det var år mellom mine svangerskap, og med nr som med nr så fikk jeg ikke mage før jeg var ca mnd.


Nå er jeg straks uker med nummer og har ikke antydning til mage. Flere som fikk mage senere med nummer. Jeg fikk ikke mage før i uke i føste svangerskap, jeg la på meg før det og så bare lubben ut. I uke hadde det blitt en gravid -kul.


Har hørt at magen kommer mye tidliger andre gang? Når kom deres, og endte det opp med at det var mye større på slutten og? Er veldig tidlig på meg ennå da, s. Sef er nok fettet presset noe utover ab en oppblåst mage , men d er hardt også.


Gravid med nr 2 mage

Hva er deres erfaringer her? Noen som har sammenligninger? Større med nummer to? Jeg er gravid med barn nr 2. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Det virker som alle andre enkelt får barn nr. Vi kjenner virkelig ingen andre som ikke har klart å skaffe sitt første barn søsken. Dette er utrolig sårt. Hadde vi bare utrolig flaks første gang som fikk et barn?


Gravid med nr 2 mage

Hvor lenge skal vi holde på før vi gir opp? Kan man søke om IVF selv om man har blitt gravid tidligere? Er det flere her som venter nr -3-4-som har fått tidlig mage ? Måtte tilogmed fortelle sjæfen min at jeg var gravid for jeg må ha større arbeids bukse eller mammabukse hehe.


Hvis du har langt liv (torso) eller f. TVi har hatt store problemer med og f nummer to. Emma Lindsjö Emmaidalouise dagar sedan. Sen drog jag timmar tidigare frn jobbet för att ka p ultraljud. Det känns lite sorgligt att en ny graviditet ligger väldigt, väldigt lngt bort. Sigrid Bonde Tusvik (35) er gravid : - Jeg skal fde p Snapchat.


Gravid med nr 2 mage

I dag er faktisk første dagen jeg måtte ty til gravidbukser på jobb. Får helt noia av ting som strammer rundt magen. Når du har vært gravid i uker veier livmoren 2gram og inneholder ,dl fostervann. Det øker i intensistet og smerte.


Er uker gravid med nr. Problemet nå er at det varer så mye lenger, og jeg har løst det med Dulcolax begge gangene. Er endelig på vei med nr to.


Ikke langt, men kjenner jeg tenker på hvordan det blir å ha to. Men når det først er der så tenker jeg litt ekstra på det. Jeg har tenkt over dette før jeg ble gravid også. Slik som nå er jeg super trøtt og vil bare sove.


Rask og trygg leveranse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg