tirsdag 20. mars 2018

Bestille takkekort

Bruk vårt verktøy til å skreddersy takkekort. Bestill dine kort fra fotoknudsen! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her.


Lag takkekort med eget bilde.

Kun 68kr pr kort,minimum stk. Lag dine personlige takkekort , bryllupskort, konfirmasjonskort og invitasjonskort. Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet! Leveres i sett med stykk.


Kortene trykkes i Norge og har kort leveringstid. Hos fotoknudsen kan du bestille kort i alle varianter. Det er enkelt å lage kort på nett.


Når du har designet ferdig kortet og er fornøyd med hvordan det ser ut, da er tiden inne til å bestille og trykke kort.

Du bestiller så mange kort som du trenger. Våre kort selges i pakker på kort, inkludert hvite konvolutter. Bruk en av våre maler som inspirasjon eller lag noe helt unikt.


I tillegg har vi noen råfine dørskilt. Vi lover å gjøre alt for at du skal bli fornøyd! Hilsen Kortshopjentene. Du kan enkelt bestille takkekort konfirmasjon hos oss. Velg en mal, plukk ut og last opp bildene du vil bruke, og klikk deretter bestille takkekort konfirmasjon.


Du kan bestille takkekort konfirmasjon i det antall du behøver, og du kan selvsagt endre bildene så mange ganger du vil før du klikker bestill. Du kan velge mellom mange flotte design og laste opp dine favorittbilder. Du kan få trykket både navn og personlig gavetekst mot et tillegg i pris.


Vi har mange forskjellige maler du kan velge mellom, med plass til både ett og flere bilder. Velg blant de mange fine designmalene eller designe kortet selv. Takkekort til alle anledninger.


Enkelt å lage med ubegrensede designvalg. Du kan få laget flotte takkekort med selvvalgte bilder og tekst på flere nettsteder.

Festen ble en suksess. All brakte gaver og venstre med et smil. Last opp et bilde fra festen og skrive en morsom kommentar. Eller bestille både invitasjon og takkekort samtidig med matchende design og rabattpris.


Vi skal bestille noen takkekort og dåpsinvitasjoner. Lag invitasjonskort og takkekort til bryllup og dåp, konfirmasjon og fest. Lag dine egne invitasjonskort til bryllup og konfirmasjon, lag personlige dåpsinvitasjoner og valentineskort. Julekort med egne bilder er alltid populært. Du finner mange ulike typer av kort og designs for å lage perfekte takkekort til bryllup, dåp og konfirmasjon.


Konfirmasjonskort kan være både invitasjoner og takkekort , og hos oss kan du bestille begge deler til konfirmanten! Flere av våre kortdesign går igjen i flere kategorier, så du kan også bestille bordkort og menyer i samme stil som invitasjonene, og så avslutte med et like flott takkekort. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier til å gjenkjenne dine gjentatte besøk og preferanser, samt til å måle effektiviteten av kampanjer, analysere trafikk og for markedsføringsformål.


Lag vakre takkekort til konfirmasjon, bryllup, dåp, bursdag eller andre anledninger. Uansett om du vil skrive et takkekort eller invitere til bryllup - vår klassiker blant postkortene er den ideelle løsningen. Velg først format og sideantall i menyen. De normale nettsidene med foto-fremkallinger og takkekort -tjenester, så er takkekortene for blanke og ser for enkle og billige ut. Med noen harry-design.


Jeg er ikke normalt overfladisk av meg, men når det kommer til takkekort rundt bryllup ønsker jeg et takkekort som ikke ser ut som det ikke er. Brukt enormt mye tid på å lage takkekort , eller bestilt de ferdige? Hva ville dere gjort? Tenker at jeg kanskje får plass til flere bilder i de ferdige? Si også takk til gjestene med et flott bilde fra dagen på et personlig takkekort.


Dere kan velge å bruke samme designskabelon hele veien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg