fredag 30. mars 2018

Solsiden spa trondheim

Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking. Vi har bred butikkmiks, og fokus på å være en hyggelig og sjarmerende møteplass for hele familien. Nettstedet vårt benytter informasjonskapsler for å garantere den beste brukeropplevelsen.


Ved å fortsette å benytte nettstedet, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Massasje, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr og flere behandlinger finner du i vår spa -meny. Senteret har et bredere behandlingstilbud enn vanlige hudpleiesalonger. Med snart års erfaring fra bransjen, er vi i dag en av landets ledende leverandører av hu fot,. The hotel’s playroom feaures toys, games and movies. The surrounding streets have plenty of shops, bars and restaurants.


Dette ble alt annet enn en god opplevelse. Massørene brukte alt for varme steiner under massasjen, noe som fremsto som veldig uprofesjonelt, og gjorde også til at vi måtte stoppe behandlingen flere ganger underveis. Foruten de fleste fiskesorter har vi alltid Plateau de Fruits de Mer på menyen.

Dette er vår spesialitet bestående av kamskjell, krabbe, blåskjell, reker, sjøkreps (når vi får tak i levende) og hummer. En måned igjen til jul! Hva er vel bedre enn glødende hud i julegave? Før og etter, påfyll og justering med microblading på gammel tatovering. Unn deg en deilig fotpleiebehandling med fotba fjerning av død og hard hu stell av negler og neglebånd samt fotmassasje!


Her kan både gjester og medlemmer hente inn ny energi til en hektisk hverdag. Trening - Treningssenter. Er dette ditt firma? Trondheim er en koselig by med masse kulturelle aktiviteter. Arealene ligger i 2. TMV ( Trondhjems mekaniske værksted).


Et opphold hos oss stimulerer alle sanser, og gir deg en opplevelse fra topp til tå. Våre gavekort er alltid en suksess. Nyt varm oljemassasje, sjokolademassasje, idrettsmassasje osv. Våre terapeuter er bare fantastiske så lever kroppen på service. Nidelven Spa er en oase av helse og velvære.


Startside Kart Kjørerute. Vi tilbyr trening, kostholdsveiledning, SPA , massasje, hudpleie og masse andre deilige spabehandlinger.

Like utenfor senteret ligger en rekke restauranter, båtplasser, konsertscener og hoteller. Nyt en fullkropps thaimassasje hos M aris Spa og thaimassasje. Thai-massasje roer sinnet og frembringer en harmonisk følelse i hele kroppen.


Solsiden er en destinasjon, og. Hos oss i Koren Optikk har vi mange års erfaring i faget, og her er vi fire optikere som gjerne hjelper deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg