torsdag 29. mars 2018

Sjokoladekake rømme langpanne

Restene kan du fryse, så har du deilig fersk kake å by på når du plutselig får gjester. Saftig gulrotkake i langpannekake. Prøv vår deilige oppskrift i dag. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her.


Clas Ohlson har smarte løsninger for dine hjemmeprosjekt. Besøk en av våre butikker! DIGG sjokoladekake ! Vi snakker her mørk, supersaftig sjokoladekake med MASSE lys, bløt sjokoladekrem! Oppskriften er til stor langpanne. Sjokoladekake i langpanne har lett for å bli tørr.


Her lærer Mats Paulsen deg et triks for å tilføre fuktighet og gjøre sjokoladekaken saftig og god. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Dette er kaken som er fantastisk samme dagen du baker den, men når du står opp dagen etterpå (og tar et stykke til frokost kaffen) så smaker den enda bedre. Sett stekeovnen på 2grader over- og undervarme. Kle en stor langpanne (min er ca. x cm) med bakepapir. Ha vann og kakao i en liten kjele og rør godt sammen.


Gi blandingen et forsiktig oppkok og tilsett smøret. La smøret smelte og ta kjelen av platen. Denne sjokoladekaken er nok den mest populære oppskrift både her, og på min gamle blogg. Ikke rart, for denne sjokoladekaken er helt fantastisk! Den har vært brukt i alt fra bursdagsfeiringer til jobb.


Sjokoladekake rømme langpanne

Og den er rett og slett perfekt! Ingenting slår en kjempesaftig og smakfull sjokoladekake ! Denne kaken er meget rask å lage fordi deigen bare skal røres sammen. Rømmen gjør kaken ekstremt myk og saftig, og Firkløversjokoladen gir mild og deilig sjokoladesmak på glasuren!


Stekes i langpanne på 1grader i ca. Når kaken er lunken skal den prikkes med en bakepinne eller lignende, glasuren skal renne ned i hullene. Smøret smeltes og avkjøles. Sikt melisen og kakaoen og visp alt til en glatt glasur.


Sjokoladekake rømme langpanne

Glasuren smøres over kaken mens den fortsatt er lunken. Bak en enkel sjokoladekake i langpanne. Den er saftig og go og populært innslag på kakebordet.


Super til barnebursdag, skoleavslutninger og dugnad. Supersaftig sjokoladekake 4gr smør dl vann ss kakao dl sukker beger rømme dl hvetemel ts salt ts natron egg Kok opp smør, vann og kakao. Tilsett sukker og rør til det har løst seg opp i blandingen.


Sjokoladekake rømme langpanne

Bland inn rømme , hvetemel, salt, natron og lett sammenvispet egg. Eplekake i langpanne er perfekt når man får gjester eller når man vil kose seg litt ekstra. Legg halvparten i fryseren så har du en deilig godbit klar når du får lyst på noe godt.


Kakerøren 4g smør 1g mørk sjokolade (jeg bruker ) 6g hvetemel 3g sukker 3g mykt brunt sukker ts vaniljesukker ts natron g kakao egg dl rømme , seterrømme eller lettrømme dl melk. I denne kaken bruker vi rømme , noe som gjør den ekstra saftig. Det er sesong for blåbær.


Denne varianten er så saftig at den vil umiddelbart bli en favoritt til både store og små anledninger. Vi har en pappa med cøliaki og ei med glutenintoleranse og når vi lager sjokoladekake bruker vi TORO Langpanne – som er ett fryktelig enkelt alternativ for de aller fleste. Eldstemann har en venn i klassen som har cøliaki og da brukes det TORO Langpanne av alle som har bursdagsselskap. Siden det er høysesong for kaker (skoleavslutninger, 17.mai, dåp, konfirmasjon, bryllup, osv) er det naturlig å begynne med en go enkel og ikke minst saftig sjokoladekake i langpanne.


Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til anledninger som barnebursdager, dugnader og foreldremøter. Wenches sjokoladekake i langpanne er laget med en deilig sjokoladeglasur av smørkrem, som her pyntes med kokos, men man kan også bruke Seigmenn eller Non Stop for et litt yngre publikum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg