mandag 19. mars 2018

Trening vekter

Trening vekter

Nettbutikken for deg som trener. Klær og utstyr til all trening. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå.


Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her! Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Finn Vekter Til Trening. Se det store utvalget og få prisløfte i dag.


Rask levering 3-dager! Kom i toppform med oss. Styrketreningen trenger ikke å ta lang tid. Har du vekter og annet treningsutstyr hjemme, rekker du å trene mye.


Trening vekter

Hos XXL får du alltid fri retur, dagers prisløfte og 1 fornøydgaranti – også når du handler på nett. TRENING - diverse vekter. Hos Rusta finner du manualer, kettlebells og vektstenger med forskjellige vekter. Alt for at du skal kunne tilpasse treningen slik du ønsker! Restitusjon og stretching er minst like viktig, og derfor har vi et bredt utvalg av foamrollers som hjelper deg med å myke opp musklene.


Nordens største utvalg av kosttilskud treningsklær og treningsutstyr. Hver vekt veier 9gram, og med disse kan du justere vekten på vesten fra kg til kg. Dette er en fin og enkel vest som sitter godt og komfortabelt til kroppen, og den kan brukes til nesten all slags mulig trening. Hver gang du klarer det antallet repetisjoner som står oppført på programmet (eller mer), skal du legge på – 5kg på stanga eller manualene på neste trening. Står det at du skal ta serier på 6-repetisjoner hver, vil målet være å klare eller flere.


Klarer du dette, skal du legge på mer vekt på neste trening. Dersom du ikke klarer å holde vekten i sammentrukket posisjon, har du ikke løftet vekten — du har kastet den! Hvis du har tenkt å gå ned i vekt er det viktig med styrketrening, spesielt når det kommer til å kvitte seg med fett. Faktisk har det å løfte vekter en rekke fordeler. For det første kan det hjelpe deg å miste vekt , men ikke minst det at det gjør kroppen din sterkere.


Søk Vekter Til Trening. Her ser du programmet. Full kroppstrening – Ingen vekter. Fokus: Styrke og kondisjon Utstyr: Ingenting. Knebøy repetisjoner, sett.


Trening vekter

Legg til hopp for å gjøre det hardere. Utfall repetisjoner, sett. Stå med bena i en hoftebreddes avstan og ta et langt steg forover.


Behold vekten på ditt fremre ben samtidig som du senker kroppen rett ned mot gulvet, og løft opp igjen. Pass på at det fremre kneet er på linje med den fremre foten, og finn balansen. Alle settene med vekter , kettlebells, dumbbells og annet treningsutstyr, har uansett nok funksjonalitet til at de fleste får utfordring og rom for fremgang.


Du kan også supplere selv med løse vekter og tilhørende vektstenger ettersom progresjonen begynner å melde seg. Trening er ikke bare tunge løft som krever vekter og. Disse øvelsene er det du trenger for å bygge skuldre.


Ha vekten på hælene, bøy i kne- og hofteled og gå rolig ned til lårene er nesten parallelle med gulvet. Løft så rolig opp igjen, ved å stramme lår og setemuskler. Skyv setet bak idet du beveger deg ne og press hoften fram på vei opp.


Trening vekter

Ha alltid knær over tær (pekende rett fram).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg