onsdag 6. april 2016

Ultralyd lysaker

Oslo sentrum - Ingen ventetid. Størst på ultralyd for gravide i Norge Drammen – Bergen – Tromsø. Hos oss blir du møtt av erfarne ultralydspesialister (sonografer) med lang erfaring innen ultralyd. Sonografene har internasjonalt anerkjent utdannelse på masternivå fra bl. Ved å sammenlikne scanningen med frisk side får man et greit bilde på om det foreligger skader og slitasjeforandringer.


Sammen med den kliniske undersøkelsen kan man få en mer presis diagnose. Angående bestillinger! Dette kan av sikkerhetsmessige hensyn ikke skje via mail. Klikk en av knappene i sidemenyen, for å bli tatt til bestillingskjema for din avdeling. Vi anbefaler at du titter gjennom vår FAQ – ofte spurte spørsmål, for å bli litt mer informert, og i tilfelle du lurer på noe.


Marsha er utdannet i USA og er sonograf. I USA har hun arbeidet ved flere klinikker og sykehus, bl. Lysaker Spesialistklinikk. Erfaren i bruk av ultralyd og punksjonscytologi som ledd i utredning av sykdommer i hode. Les mer om de ulike ultralydundersøkelsene og ultralyd i de ulike ukene på denne siden.


Ultralyd lysaker

Vi benytter avanserte teknologi. Her er en oversikt over prisene for gynekologiske undersøkelser og ultralyd. Husk at klinikken også utfører både diagnostisk og kirurgisk hysteroskopi. Andre behandlingstilbud inkluderer aquascanning, cystepunksjon og frysing av condylomer. Med ultralyd kan en få mye informasjon om foster- og svangerskapsutvikling.


Er det behov for videre oppfølging etter en ultralydundersøkelse (uansett svangerskapslengde), så kan vi bistå med det eller henvise videre. Man får en god fremstilling av ledd og vevet rundt, som sener, muskler og nerver. Trening i sal og treningsprogram. Forbruksmateriell ( benkepapir, tape, nåler, hygiene,) Utskrift av journaler. Ultralydveilede injeksjoner 950.


Det foretas tidlig ultralyd fra svangerskapets uke ½- 6. Helsesjekk med ultralyd hos røntgenlege. Første del av den totale helsesjekken utføres hos røntgenlege. Røntgenlegen vil undersøke kroppen din med ultralyd fra halsen til beina. Vi tilbyr fysioterapi, manuellterapi samt akupunktur.


Hos oss vil du alltid møte oppdaterte og kunnskapsrike behandlere. Velkommen til hos oss! Vi har en egen hjertespesialist som tar imot pasienter gjennom denne ordningen og vi har korte ventetider.


CC Vest er et kjøpesenter på Lilleaker i Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg