mandag 18. april 2016

Norsk designer klær

Selv om vi fasineres av de store internasjonale klesmerkene så har vi jo alltid et godt øye til våre lokale norske designere som tør ta skrittet og lansere sine egne kolleksjoner. Enkelte lykkes jo over all forventning og når internasjonal suksess, mens andre forblir lokale skatter av designerklær som vi har og setter pris på her i Norge. Klær , sko og tilbehør som er skapt av norske designere er del av en spennende bransje i vekst.


Norsk designer klær

På tross av at våre naboer i Danmark og Sverige lenge har fokusert på både møbel-, smykke- og klesdesign, har norsk design de siste årene kommet på banen med like så stilige og gode alternativer som våre skandinaviske designvenner. Florlette designerkjoler, lekre strikkeklær eller redesignede bruktplagg? Er du på jakt etter noe spesielt, kan du kjøpe ferskvare direkte fra designernes egne butikker og atelierer.


Stadig flere norske designere åpner nå nettbutikker i håp om å nå ut til en større kundegruppe, samt for å etablere seg internasjonalt. Dette betyr at du ikke lenger trenger å reise på storbyferie for å kjøpe flotte designerklær. Den norske smykkedesigneren har holdt koken i mange år, men skuffer aldri. Denne våren er disse ringene på ønskelisten i redaksjonen. Ringer i rosegull fra Bjørg, fra 7kr.


Norsk designer klær

Det erkebritiske merket har sin egen Oslo-butikk med godt utvalg av de mest kjente veskemodellene, i tillegg til annet tilbehør som sko, lommebøker. Finfin nettbutikk med designerklær. Flere av disse butikkene får du rabatt på ved å bli medlem av Norgespasset, som er vår gratis medlemsklubb for lesere. Du kan lese mer om Norgespasset her. Thoughts from the designer I want to make the clothes you always want with you.


A well-designed piece of clothe should fit nicely, be used extensively and last a long time. Vi har kjoler til fantastiske priser på siste mote som for eksempel kjoler, jakker, sko, sportsklær og badetøy året rundt. Kjøp klær på nett hos Bubbleroom!


Norsk designer klær

De norske pendantene. I Oslo og Stavanger har man bygget norske pendanter til de fasjonable, amerikanske butikkbyene, de såkalte outlets, nemlig Norwegian Outlet. Her finner den norske forbrukeren designerklær til ganske rimelige priser, enten ved en avkjørsel fra Elike ved Vestby eller ved en avkjørsel fra Eved Ålgård. De siste årene har mange nordmenn holdt varmen med dunjakker laget av utenlandske produsenter.


Norsk design som varmer. Men norske designere er nå i gang med å lage klær tilpasset nordiske kuldegrader og byer. Kjell Torheim - norske kjendiskvinners designer : Skredder-sydd diskresjon. For Norges svar på Lagerfeld er rykter og ros i rikmannsmiljøet den beste reklame. De utenlandske forslagene har tekst på engelsk, svensk eller dansk - alt ettersom.


Norsk designer klær

Nå har til og med My-wardrobe. NYGIFT: Før helga giftet den norske stjerneregissøren Joachim Rønning seg med Amanda Hearst. Hun er datter av Anne Hearst (64) og Richard McChesney. Faren hennes separerte seg fra moren før Amanda ble født.


Fox (58) i hovedrollen. Shop klær og sko på Boozt. Vi har et bredt sortiment av varer og over merker å velge mellom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg