tirsdag 19. april 2016

Kostyme ideer

Se vårt store utvalg! Finn din favoritt, og bestill her! Rask Levering: 1-Dager. Karnevalsklær - CoolStuff. Kjøp på Norges gadgetmekka!

Kostymer og Tilbehør til Barn og Voksen. Gode Priser og Lynrask Levering! Ideer til utkledning ↑ Til toppen. Hvis du leter etter et skummelt kostyme , har vi det beste utvalget av de mest skremmende Halloween kostymer du kan tenke deg fra Freddy Krueger til de mest skremmende killer clowns, fra zombiene fra The Walking Dead til klassiske hekser og vampyrer. Funidelia er din plass for å kjøpe kostymer.


Fordi vi har ditt kostyme. Det å være utkledd i et kostyme gir deg muligheten til å la den egentlige deg ta seg en pause. Vi har et av Norges største utvalg innen kostymer, karnevalsantrekk og kostymetilbehør.

Her er et vittig kostyme som det er enkelt å lage selv, så lenge du har de riktige kontaktene. Klikk her for døgnåpen nettbutikk med alt til festen. Dekor, kostymer, parykker til både Halloween, bursdag og temafest! Kle deg opp med et stilig kostyme , fra noe søtt til skummelt, morsomt eller surrealistisk. I vår ansiktsmalingskategori vil du finne alt du trenger for å trylle deg selv om til alt fra løver til klovner, zombie eller kanskje du skal gi deg selv en skikkelig blåveis?


Med sminken så klart! Leter du etter noe du ikke ser en bestemt kategori for? Genie kostyme ideer Du trenger ikke tre ønsker å sette sammen et flott Genie kostyme. De mytiske arabiske tallene har blitt et populært kostyme valg for Halloween og kostyme parter. Enten du kle opp for Halloween eller noen annen form for kostyme fest, det er gøy å plukke et tema.


Greske guden eller gudinnen: Hvis du vil hjemmelaget kostyme ideer som gjør ser du fabelaktig, foreslår jeg velge deg for den greske Gud eller Gudinne utseende. Denne er ganske enkelt også, og kvinner trenger enten en hvit, en skulder full lengde kjole som faller rett, eller du kan kombinere et skjørt og topp. Se alle våre kostymer! Her har vi samlet ALT vi har på lager, scroll i vei og klikk hjem dine favoritter. Stort utvalg kostymer og tilbehør.


Se utvalget, finn din favoritt og bestill her! Vi sørger for lynrask levering.

Vi har samlet alle de mest populære temaene i egne kategorier slik at du lett kan få et overblikk over hva som finnes av kostymer, utkledning, pynt, dekorasjon og servise til din temafest. Noen av de enkleste og mest grunnleggende hunde kostymer bære dressing hunden så et annet dyr, som regel i en annen slekt. Gruppe kostyme ideer Gruppe kostyme ideer er en flott måte å tilbringe Halloween, høyskole parter, kostyme parter, iscenesatt video hendelser eller noen kjole opp ferie samling med familie, venner eller begge deler. Enda vanskligere blir det når man skal prøve å matche antrekket med partneren sin.


Du kan selvfølgelig gå for en kjent duo, som Bonnie og Clyde eller Peter Pan og Tingeling, men det er også lov å gå for det samme kostymet, for eksempel to skjeletter. Vi har skumle kostymer i alle størrelser til både menn og kvinner, voksne og barn. Vil du kle deg ut som en levende død? En blodtørst vampyr?


Eller kanskje en mørk heks som brygger på noe lurt? Vi har også alt av pynt og tilbehør, så du kan få et komplett kostyme og dekorere huset og hagen med skumle ting. Er det tid for karneval, temafest eller Halloween? Hos CoolStuff har vi hyllene fulle av kostymer for både barn og voksne. Vi har et stort utvalg i alt fra morsomme kostymer til zombie-drakter.


I dag har manerer utviklet seg mye. De skremmende kostymer sameksisterer med morsomme kostymer, inspirert av tegn fra barnas historier, historie, filmer og TV-serier. Hvis han liker pizza kan han rope Cowabunga!


Teenage Mutant Ninja Turtles kostymer. Da hun var yngre gikk gjerne mor og datter sammen og hadde et tema, datteren var Karius, moren var Baktus til eksempel. Nå går datteren med noen håndballvenninner. Iår tror jeg vi drister oss til å gjøre noe ebola-relatert.


Det er hun som alltid har siste ord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg