tirsdag 5. april 2016

Gravid diare

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Du har kanskje hatt diaré tidligere, men denne gangen er det annerledes.


Du er gravid , og tarmen spiller ikke på lag. Er det grunn til bekymring?

I utgangspunktet er det ikke farlig å ha diaré når man er gravid. Den trygge siden om svangerskap fødsel gravid gravide uke til uke termin jordmor spørsmål svar. E det noe dårlig tegn hvis man har diare når man er gravid i. Men det er viktig å passe på at barnet får i seg nok væske.


Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. Tidlige tegn og symptomer på graviditet er uteblitt menstruasjon, kvalme og oppkast, ømme og forstørrede bryster, hyppigere vannlating og økt søvnbehov. Mikrobene kan komme fra infisert vann, mat eller via en annen person med diaré.


Kreft i tykktarmen er det vi er aller mest redd for. Alarmsymptomene her er alder, blod i avføring og lav blodprosent, forteller Hausken.

Jeg har slitt med løs mage i mange mange år pga nervøs tarm. Når en er gravid kan jeg ikke ta de tablettene jeg vanligvis gjør men det som jeg gjør er at jeg tar en spiseskje med potetmel og blander det med ca 2-dl med vann å drikker det. Smerter i første halvdel av svangerskapet. I første halvdel av svangerskapet er graviditet utenfor livmoren (ekstrauterin graviditet) den viktigste tilstanden å utelukke ved magesmerter.


Positiv graviditetstest og smerter gir mistanke. Vanlige beymringer i svangerskapet. Fastlege Kari Løvendahl Mogstad erfarer at gravide kan ha et nærmest uendelig behov for informasjon. Akutt diaré vil si at avføringen plutselig blir løsere og kommer hyppigere enn normalt. Det vil skape trygghet.


Ved diaré forsvinner mye væske raskt, og det er viktig å erstatte væsketapet for å forhindre uttørring (dehydrering). Fra uke - uke hadde jeg diare. Helt normalt og så lenge man spiser og drikker så skal det går helt bra. Gravid for andre gang3. Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid.


Forstoppelse og treg mage er en vanlig plage hos gravide. Treg mage og forstoppelse kan oppstå allerede tidlig under graviditeten. Dersom forebyggende tiltak ikke er nok, finnes det legemidler mot forstoppelse gravide kan bruke.


Vet ikke om det er vanlig, men hadde diare periodevis i flere uker i forrige sv.

Mistet uke 1 da gav det seg. Nå er jeg gravid uke 10. Har hatt mye diare inntil det gav seg for 1-uker siden. Kan få tak nå også, men sjeldnere. Den største faren ved diaré er væsketap og uttørring siden tarmen ikke klarer å suge opp vann og salter som kroppen trenger.


Ved matforgiftning får man ofte magesmerter og oppkast i tillegg til diaré. Når du er gravid , er det meningen at du skal gå opp i vekt. Diaré Hva er diaré? Går du kraftig ned i vekt på grunn av kvalme, bør du oppsøke hjelp – av hensyn til både deg selv og barnet. Kronisk diare kan også skyldes mat eller drikke kroppen din ikke tåler, eller tåler dårlig.


Personer som er laktoseintolerante får ofte ubehagelige symptomer dersom de drikker mye melk eller spiser melkeprodukter med mye laktose, forklarer biolog Åsmund Husabø Eikenes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg