onsdag 27. april 2016

Bursdag ideer

Mitt viktigste råd er alltid å være til stede for barna, ikke slit deg ut med å lage den vakreste kaken, det husker ikke barna. Likevel er det viktig å gjøre dagen til en helt spesiell dag, barn er opptatt av bursdag fra de er helt små. De skjønner raskt at dette er deres dag, sier hun.


Tips 16: Ingen bursdag uten ballonger. Vi elsker store ballonger formet som initialene til den som blir feiret. Takk for at du kom.

Det er hyggelig å gi gjestene en liten oppmerksomhet som takk for at de kom til festen. Vi har mange gode ideer til både voksne og barn som fortjener en liten gave. Tips: Quiz slår alltid an på bursdag. Ideer til lurespørsmål finner du her. Plukk opp papirposen.


Til denne leken trenger du en stor papirpose (må være like stor som en vanlig plastbærepose) til hver deltager. Posene plasseres oppstil ved hver deltager. Barna stiller seg på et bein, og forsøker å plukke opp posen kun ved hjelp av.


Det er din fest, og da kan det være fint med litt ideer til hvordan du best kan feire dagen, enten det er en barnebursdag, et.

Du har en fått ansvaret med å arrangere bursdag for en gjeng med barn. For mange foreldre er det en nesten skremmende tanke å skulle ha huset fullt av oppmerksomhetskrevende og energirike barn som må passes på og ryddes opp etter. Barnebursdager blir mer og mer kommersielle. Men det er absolutt verdifullt med hjemmebursdag og. Dessuten forteller mange barn at første gang på McDonalds- bursdag var gøy, men den tredje gangen var det ikke like gøy, sier Erika Ravne Scott, som har doktorgrad på barnebursdager.


Mangler du inspirasjon til dine fødselsdagsinvitasjoner, pynt eller bordkort? Så har du kommet til rett sted. Akkurat når vi har lært oss rutinene rundt bursdagsfeiringer, flasketuten peker på, danseleken og festens høydepunkt for mange av gjestene, nemlig fiskeleken – skjer det! Synes du det å ha barneselskap er forbundet med stress og mas? Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her!


Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Noen bursdager er mer vanlige en andre og noen ganske uvanlige. Finn din bursdag og se hvor mange som har bursdag samme dag som deg! Pynt opp til bursdag eller fest. Disse lanternene kan fint pakkes sammen og brukes flere ganger.


Hver lanterne måler 10xcm. Pom-Poms Rosa og hvit stk. Tips til barnebursdag for skolebarn. Dette er dagen for gaver, kake, lek og venner.

For foreldre og voksne er det kanskje en liten dose mer mas og tjas knyttet til dagen, med forberedelser, et dusin barn som skal underholdes, mates og organiseres. Har du gått tom for ideer til podens bursdag ? Her er noen morsomme forslag til bursdagstema for små og større barn. Med ønske om en hyggelig bursdag i TusenFryd! Ta med dine venner til TusenFry her vil dere få en bursdagsfest med hyl, skrik og latter. Masse fart og moro, men også tid til en lunsj og en sukkerspinn!


Du trenger ikke å forhåndsbestille bursdagen. Nei, ikke sån lenge til jeg har bursdag. Her finner du alt av produkter med ’Happy Birthday’, ’Gratulerer med dagen’ og tall-motiver.


Alle lekene virket utrolig morsomme, men kan dessverre ikke ha noen av dem i mitt selskap p. BURSDAG ER BEST: Det kan nok alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg