fredag 15. april 2016

Dubai reise

Oppdag en ikonisk attraksjon. Finn de beste opplevelsene. Kom deg utenfor allfarvei. Bestill minneverdige opplevelser. Gjør din neste reise uforglemmelig. Få maks ut av sightseeingen! Billige reiser til Dubai.


Dubai reise

Når du bestiller en reise til Dubai med Ving kan du velge mellom nærmere hotell på fem ulike reisemål, når som helst på året. En reise til Dubai kan kombineres med deilige dager i Fujairah Beach eller Ras al Khaimah. Her kan du lese mer om våre reiser til De forente arabiske emirater. Dubai er et reisemål som blander moderne kultur med historie, eventyr med shopping og underholdning i verdensklasse. Få med deg en forestilling på Dubai -operaen, se byen fra toppen av Burj Khalifa og tilbring ettermiddagen langsetter Dubai Creek, hvor du kan jakte på gull, tekstiler og utforske kryddermarkedene.


Dubai har alt du trenger for en innholdsrik ferie. Ultramoderne skyskrapere kombineres med et snev av Orienten. Det solsikre klimaet og flytiden på drøye timer er andre detaljer som gjør at så mange velger å reise til Dubai. Dubai og naboemiratene ligner ingen andre reisemål. Nå, for eksempel kan du reise til Dubai fra kr.


Dubai reise

Ettermiddagste på 7-stjerners hotell Det er mange fantastiske restauranter i Dubai. Spis thaimat på The Mango Tree restaurant nær Burj Khalifa. Her har du god utsikt over Dubai Fontain, hvor vannet skyter 1meter opp i luften og danser til musikk. Nei, Dubai er ikke akkurat et billig reisemål, men som vanlig avhenger sluttsummen av hvilken standard du vil ha på reisen. Da familien vår valgte å reise til Dubai første gang var grunnen at vi lette etter et annet reisemål enn Kanariøyene.


Nordmenn på reise i De forente arabiske emirater bes være årvåkne, holde seg oppdatert om utviklingen via medier og unngå folkeansamlinger. Alle nordmenn oppfordres også til å legge inn og oppdatere informasjon om sin reise og opphold i De forente arabiske emirater på nettstedet (om reiseregistrering) nevnt nedenfor. Ayman Najafi og Charlotte Adams fra London var på en restaurant i Dubai , da de ble arrestert for nettopp kyssing. Ambassaden anser FAE å være et relativt trygt land å reise i. Da er reiseklar-brosjyren noe å ta med seg.


Dubai reise

Den gir en oversikt over forholdsregler du bør ta før du reiser, og hvilken bistand du kan få fra en utenriksstasjon når du er på reise. Opplev byen fra luften. Stort utvalg og lave priser i Dubai. Se bilder, les kundeomtaler og book. Sammenlign priser og spar penger med TripAdvisor, verdens største reisenettsted.


Se tilbud og anmeldelser fra ekte reisende. Kanskje er du på jakt etter en weekendreise? Fine strender, imponerende hotell og uslåelig shopping. Ingen problemer, du finner alltid reisen på Supersaver.


Eller du kanskje vil reise 1-uker? På Supersaver kan du søke blant fly, hotell og leiebil og alltid få den laveste tilgjengelige prisen på din pakkereise. Dubai er også en destinasjon som er stor på internasjonale konferanser, sportsbegivenheter og utstillinger.


Dubai ligger ved kysten av Den persiske gulf og har lange, flotte strender. Vi anbefaler at du besøker Dubai i perioden november til april, da temperaturen er lavest. Du skal være svært glad i varme for å reise til Dubai om sommeren. Nyansene er kun snakk om hvor varmt, og i perioden mai til september vil nok de fleste europeere finne det plagsomt og kvelende varmt, med nesten ikke en dråpe regn. Reisen Sie mit TUI nach Dubai , der größten Metropole der Emirate und verbinden Sie Städtereise und Badeurlaub.


Buchen Sie Ihren Dubai Urlaub auf TUI. Fly til Dubai med Norwegian. Du kan bo i ubeskrivelig luksus på hotellene i Dubai , og besøker du byen i januar kan du få med deg både shoppingfestival og kamel-løp på stranden. Men det lar seg også gjøre å reise til Dubai med et mer gjennomsnittlig feriebudsjett.


Det finnes rimelige hoteller og det er helt gratis å vandre rundt i gatene for å se på folkelivet. Man bør heller ikke legge sin romantiske kjærestetur til Dubai , da det er forbudt å bo sammen eller å dele hotellrom med en person av motsatt kjønn,. Se våre reiser til Dubai her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg