mandag 25. april 2016

Gravid og soling

Gravid og soling

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel.


Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Hvis jeg tar alle forhåndsregler med mat, drikke, soling etc. Overdrevet soling er ikke bra – enten du er gravid eller ikke.


Vi vet at for mye sol kan være skadelig for huden. Mange kvinner merker at huden blir mer følsom under graviditeten, og at de blir lettere brent. Derfor bør du ta enkelte forholdsregler før du nyter strålene.


Alt fra trening, anstrengelser, matinntak, sosialt samvær og soling - alt for mange gravide unnlater å gjøre ting fordi noen har fortalt dem at det ikke er bra. Det som i utgangspunktet skal være en fin ti blir heller en bekymringsfull og begrenset tid. Man må lytte til og stole på egen kropp, sier jordmoren. Da eg gjekk gravid fekk eg ein del pigmentering i ansiktet, spesielt på overleppen, noke som slettes ikkje er veldig pent.


Prøve eg å sminke over det blir det berre grått og skittent. Enda ein grunn til å passe på huden. Ein skal vere forsiktig med soling når ein gravid , det er i alle fall min erfaring. Har hørt at gravide kan få pigmentforandringer i huden ved soling , og er anbefalt å bruke høy solfaktor. Er det pga hormoner?


Dette er kanskje ett merkelig spm, men hvordan er det med den lille i magen når en soler seg? Spraytan frarådes altså gravide av FØRE VAR-prinsippet. Hvis du allerede har tatt en spraytan i kabinett mens du var gravid , er det allikevel ingen grunn til bekymring. Det er ingenting i veien for at man skal kunne nyte sol og varme selv om man er gravid , men man bør ta noen ekstra forhåndsregler. Direkte soling kan føre til at du rett og slett blir for varm.


I disse kalde vintermånedene er det fristende å ty til kunstig sol for å få. BRUN OG BLID GRAVID. I andre og tredje trimester er det ingen fare for at barnet kan ta skade av sol og varme. Syv sommertips for gravide : 1. Bruk solkrem, og unngå for mye soling.


Huden ekstra følsom under graviditeten, og kan derfor være mer sensitiv for sollys. Pass på å bruke høy solfaktor, og gjerne en solhatt slik at du ikke får så mye sol i ansiktet. Kan det være farlig for fosteret å sole seg i solarium mens man er gravid ? Ha et fin fint svangerskap og husk at når du er gravid er du strålende vakker - blek eller brun! Her er en titt på risikoen for å gå soling under graviditet og de sikreste måtene å få en glød på. Det er ingen klare tegn på at soling - enten ute eller i en solseng - vil skade din baby-å-være direkte.


Men til fortvilelse hos mange gravide , s kan man ogs f ujevn pigmentering i ansiktet og andre deler av kroppen som utsettes for sol. Tone advarer gravide mot overdreven soling - Den populre artisten avslrer at hun selv fikk pigmentskader da hun gikk gravid med datteren. Gravid og reise, de beste tipsene Soling og solarium. Pigmentflekker er vanlig blant gravide , men fortvil ikke. Jeg beskytterr meg alltid i sola, men pleier å ta sol om vinteren for å holde på fargen og få litt energi.


Gravid og soling

Sol er bde sunt og helsefarlig, ut fra hvordan du soler deg. Gravide br utvise forsiktighet og ikke la seg steke for mye og bli for varme. Du bør hvile minimum en halv til én time i løpet av dagen. En spasertur hver dag vil gjøre deg godt, og den behøver ikke å være så lang. Det er viktig å vite at pasienter som får strålebehandling ikke representerer noen strålefare og kan omgås voksne, barn og gravide som vanlig under hele behandlingsperioden.


Blir jeg brun gjennom et vindu og blir jeg brunere ved å sole meg med babyolje? Kan jeg sole meg når jeg er gravid eller forkjølet? Mytene om soling florerer. Her får du vite hva som er myter og fakta om soling !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg