onsdag 6. april 2016

Diare i over en uke

Dersom diaréen ikke går over etter en uke , ved dårlig allmenntilstand eller feber, kan det tas en prøve av avføringen. Undersøkelse av avføringen er også aktuelt hvis du jobber med syke mennesker eller mat. Blir det påvist bakterier, kan behandling med antibiotika vurderes. Hvis du er svært syk, er det aktuelt med innleggelse på sykehus. Hvis man har diaré i mer enn 1-uker.


Hvordan behandles diaré? Det viktigste er å følge rådene under Hva kan man gjøre selv? Kan jo være noe ekstra enn bare vanlig diare når du har hatt det i en uke.


Hvis det ikke gir seg snart er det sikkert lurt å avlegge legevakten en visitt. Jeg er gravid i uke 7. Akutt diaré går over av seg selv etter relativt kort tid. Spiste noen egg som.


Diare i over en uke

Innen et døgn hadde jeg diarèaktige tendenser, og de neste 5-dagene hadde jeg små anfall av kvalme, hodepine, og konstant diare. Det var ekstra mye romling i magen, og du kunne på en måte kjenne at noe gjæret der nede. Nå har jeg slitt med kvalme i over en uke , det har ikke vært oppkast eller diare. Har tenkt over om det er mye stress for tiden, men jeg kjenner ikke på uro eller stress- selvom det går i ett om dagen.


Ifht graviditet så. Omgangssyke i over en uke. Lommelegen er en del av Aller Media,. Opptil tre ganger daglig og oftere enn tre ganger i uka , regnes som normalt avføringsmønster. Normalt vil diaré gå over av seg selv etter noen få dager.


Barnets utvikling i ulike aldre. Diare - hva kan årsaken. Kroppslig, psykisk, sosialt. Viral gastroenteritt overføres fra person til person over flere dager, så streng tilslutning til personlig hygiene bidrar til å forhindre ukentlig diaré.


Matforgiftning kan også forklare hvorfor diaré ikke går bort i en uke hos en voksen pasient og hos et barn, og magen gjør stadig vondt. Periodene med diare strekker seg over et par uker , for vre fin i en ukes tid. Fr resultater av de siste prvene i midten av kommende uke , s jeg krysser. Akutt gastroenteritt - Infeksjon i mage og tarm - Mage og tarm.


Hun hadde fått et magevirus, det går jo vanligvis over av seg selv. Etter at hun hadde fått tenkt litt over symptomstart hadde hun kommet frem til at diaréplagene startet om kvelden den dagen hun kom hjem, da hun ikke hadde kunnet gå i et planlagt selskap. Hun har hatt diare i omtrent en uke nå,med ingen normal avføring innemellom. Fionys skrev: Du bør prøve å avlede deg med noe annet når fokuset på sykdom blir for stort. Ja det er sant, har lagd og spist taco nå.


Men er så rar i hodet,vet ikke om det er angst. Mener jeg både spiser og drikker normalt. Foreløbig har det ikke vært noen tilfeller. Har hatt blødning i over en uke mens jeg går på p-piller, er det normalt?


Løs mage flere ganger daglig, går på Cerazette, er jeg beskyttet? Det finnes en rekke virus som kan gi diaré og oppkast. Noen virus gir først og fremst kvalme og oppkast, andre gir hovedsakelig diaré - det vanligste er likevel en kombinasjon. Det er også forskjeller mellom de ulike typene virus i tiden det tar fra en blir smittet til sykdommen bryter ut (inkubasjonstiden). Akutt oppstått kvalme og oppkast kan skyldes en infeksjon i mage-tarm-kanalen.


Dette går som regel raskt over , men har man mistet mye væske og er medtatt bør man kontakte lege. Ikke sjelden er kvalme første tegn på at man har blitt gravid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg