torsdag 14. april 2016

Gul væske fra brystet gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Væsking fra brystvortene vil i denne veiviseren si væsking fra en eller begge brystvortene hos kvinner som ikke ammer.


Hva kan årsaken være, og når bør du ta kontakt med lege? Les mer om dette i NHI. Jeg er som sagt ikke gravid. Men da jeg solet meg i dag knepte jeg på brystet slik man gjør for å få ut morsmelk.


Vet ikke hvorfor jeg gjorde det, men ok Uansett, da kom det ut noen dråper med gul , klissete væske. Kunne se ut som betennelsesvæske. Burde jeg bekymre meg for brystkr.


Denne væsken kan være både gul , grønn, hvit, grå og rø og den kan være både klissete, tynn og tykk, og komme i større eller mer beskjedne mengder. Hos de fleste er væsking fra brystene (når man ikke er gravid ) en helt uskyldig tilstand som kan komme helt av seg selv eller p. Babycompen hadde ikke batteri på det tidspunktet så jeg er usikker på om jeg fakt. For det første er puppene gjerne så ømme at du må holde en meters avstand til enhver tid.


Det mørke feltet rundt brystvorten vokser og det kan lekke tykk gul væske fra brystvortene kalt kolostrum (forstadiet til morsmelk). Når jeg klemmer på mitt ene bryst , kommer det en mørkegrønn væske fra det, luktfri, og det renner langt mer villig når jeg klemmer på dette brystet enn fra det andre, hvor det kun kommer litt, og hvit væske. Dette gjelder særlig hvis man kan klemme litt melkelignende væske fra begge brystene, og den ikke er tilblandet blod.


Kommer væsken utelukkende fra den ene brystet eller inneholder blo er dette mer bekymringsfullt. Det er et godt tegn at datteren din ikke kjenner noen kul i brystet. Aktiviteten i brystkjertelen blir styrt av hormonet. Gul væske i brystet under graviditet, noe som betyr at melken Det er ingen behandling. Væsker fra klærne når du er forstyrret For å beskytte mot graviditet kan bh eller brystputer bruke.


Er det fare for at melk kommer fra brystet ? Fikk det plutselig for meg at jeg skulle klemme på brystvortene av en eller annen merkelig grunn. Har aldri hatt behov for å klemme dem før, men da jeg gjorde det, kom det ut en tynn væske. Først var den litt hvit. Ikke sånn som med kviser.


Jeg har de siste to dagene fått gul veske ut av den ene brystvorten. Noen som har hatt dette eller vet hva dette kan være? I tillegg klør den. Her er oversikten over de vanligste tegnene på at du er gravid.


Vi har også føyd til nye tegn etter å ha spurt dere på FB. Srge for at kroppen fr nok vske mat, svn og hvile kan lindre ubehaget. Eksperthjlp: Gullig vske fra brystet under graviditet 27. Hei, jeg er en tenring og er ikke gravid.


Melkeproduksjonen Ammehjelpen Hos en kvinne som ikke har vrt gravid , bestr brystet for det meste av. Neste Det er koselig vre gravid , men n begynner vi bli klare for f. Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Væsken kan være klar eller gul , melkeaktig, brun, gulgrønn eller tydelig blodtilblandet. Noen medikamenter kan også forårsake væsking fra brystvortene, skriver Kreftforeningen. Oppdager du blod fra brystet , kan det være et tegn på brystkreft, sier Schlichting, selv om også hun understreker at væsking fra brystvortene oftest er helt ufarlig.


Noen opplever at de lekker fra brystene. Men dersom sekretet er blodig eller lukter vondt, bør du ta det opp med legen din eller med jordmor. Langt fra alle opplever at de lekker under graviditeten.


Noen lekker mye, noen litt og noen ingen ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg