onsdag 13. april 2016

Dubai ferie

Bestill din drømmeferie til Dubai i dag. Book fly og hotell med Apollo her! Ta med deg familien eller kjæresten, og nyt late dager i flotte omgivelser. Se aktuelle tilbud her. Se våre reiser til Dubai.


Dubai ferie

Velg riktig reisemål i Dubai. Du bor også veldig bra i Jebel Ali, hvor du kan bestille All Inclusive. Ikke langt fra hotellene ligger de milelange, hvite og rene sandstrendene – ved Jumeirah Beach er de spesielt flotte. Brettseiling, vannski og dykking i det veltempererte havvannet er bare noe av det du kan bedrive på ferie i Dubai. Dubai er ørkenhovedstaden og kan tilby noe for alle, enten det er for en langweekend eller en lengre ferie.


I Dubai får du sol året rundt og femstjerners luksus kombinert med et arabisk eventyr. Dubai er et reisemål som blander moderne kultur med historie, eventyr med shopping og underholdning i verdensklasse. Få med deg en forestilling på Dubai -operaen, se byen fra toppen av Burj Khalifa og tilbring ettermiddagen langsetter Dubai Creek, hvor du kan jakte på gull, tekstiler og utforske kryddermarkedene.


I Dubai er kollektivtilbudet (t-bane, trikk, buss) godt utviklet og billig å bruke. I Abu Dhabi sentrum er buss et billig, men lite effektivt alternativ. Leiebil eller taxi benyttes i utstrakt grad og er rimeligere enn i Norge.


Det finnes buss og taxiservicer som knytter de ulike emiratene sammen. Det er likevel en del ting man som turist bør tenke på før man bestiller flybillettene. Dubai er fullt av overraskelser og utfluktstilbudet er nærmest ubegrenset. Nå, for eksempel kan du reise til Dubai fra kr. Finn din reise til Dubai her.


Dubai ferie

Ettermiddagste på 7-stjerners hotell Det er mange fantastiske restauranter i Dubai. Spis thaimat på The Mango Tree restaurant nær Burj Khalifa. Her har du god utsikt over Dubai Fontain, hvor vannet skyter 1meter opp i luften og danser til musikk.


Dubai er kjent for sin overdådige luksus, noe det er umulig ikke å legge merke til. Overalt er det flotte femstjerners hoteller, rålekre restauranter og gullbelagte jeg-vet-ikke-hva, men det er likevel mulig å kutte kostnader på en ferie til Dubai. Flyselskapet Norwegian flyr relativt rimelig direkte fra Oslo. Stort utvalg og lave priser i Dubai.


Dubai ferie

Se bilder, les kundeomtaler og book. Ikke bruk mer penger enn nødvendig! Sammenlign tilbud og bestill. Fine strender, imponerende hotell og uslåelig shopping. Dubai har alt du trenger for en innholdsrik ferie.


Ultramoderne skyskrapere kombineres med et snev av Orienten. Det solsikre klimaet og flytiden på drøye timer er andre detaljer som gjør at så mange velger å reise til Dubai. Dubai og naboemiratene ligner ingen andre reisemål. Med Spies kan du rejse til Dubai , lige når du vil, og være væk lige så længe du har lyst. En uge i Jumeirah Beach eller måske en længere ferie , hvor du oplever to forskellige rejsemål.


REJS TIL DUBAI OG EMIRATERNE ÅRET RUNDT! Planlegger du en reise til Dubai ? Utforsk våre beste tips til steder å dra og ting å gjøre i Dubai , og begynn å planlegge din perfekte ferie i Dubai her hos Visit Dubai. Her finnes det mye å finne på, alt fra golf og vannsport til ørkensafari. Er du interessert i motorsport anbefales Race and Driving School ved Dubai Autodrome. Her får du en avkoblende ferie med en følelse av luksus.


Ettersom Dubai er stort og bydelenes karakter ulike presenterer vi det som tre områder. Strender, shopping og. Samtlige biler er utstyrt med barnesete. Disse taxiene er lett å få øye på ettersom bilen og sjåføren er kledd i rosa.


Lei gjerne en rosa taxi en halv eller en hel dag dersom du vil ta med familie på litt sightseeing. Trafikken i Dubai er ganske heftig og det kan være vanskelig å spasere selv korte strekninger. Vi holdt oss for det meste til klassiske hurtigmat-restauranter i Dubai Mall der prisene er ca. Godt det er du som bestemmer.


Dra avsted glad og fornøy for Dubai er en gave til barnefamilier som liker en ferie spekket med aktiviteter – i trygge rammer. Slipp deg løs sammen med dem i Dubais badelan se dem måpe over alt gullet på markedet og unn dem en diger iskrem i Dubai Mall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg