tirsdag 26. april 2016

Bursdag ideer for voksne

Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år. Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her! Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt.


Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt.

Når du vet at du bare kan innlemme det i en unik birthday party idé! Bursdag for de voksne. Mangler du inspirasjon til dine fødselsdagsinvitasjoner, pynt eller bordkort? Så har du kommet til rett sted.


Tips 16: Ingen bursdag uten ballonger. Vi elsker store ballonger formet som initialene til den som blir feiret. Takk for at du kom.


Det er hyggelig å gi gjestene en liten oppmerksomhet som takk for at de kom til festen.

Vi har mange gode ideer til både voksne og barn som fortjener en liten gave. Tips: En finurlig quiz slår alltid an på selskapet. Enkel men morsom lek. Ideer til lurespørsmål finner du her.


Alt du trenger er ei gummian badeand eller et komisk kosedyr. En deltager stiller seg foran de andre med gummianda. Dette var noen ideer på bursdagen kaker for voksne.


For deg som ønsker deg noe annet enn kake og kaffe med venner hjemme, kan det fort bli en utfordring å gjøre et valg når mulighetene er så mange. Klikk her for døgnåpen nettbutikk med alt til festen. Dekor, kostymer, parykker til både Halloween, bursdag og temafest! BURSDAG ER BEST: Det kan nok. Du har en fått ansvaret med å arrangere bursdag for en gjeng med barn.


For mange foreldre er det en nesten skremmende tanke å skulle ha huset fullt av oppmerksomhetskrevende og energirike barn som må passes på og ryddes opp etter. Hvis det er noe som alltid er gøy, så er det temafest! Temafester er festen alle vil gå på og som er skikkelig gøy å planlegge! Her kan man virkelig gå ned i detaljene, ut i kantene og dra det så langt man orker.


Min erfaring er at bursdager trenger regi.

Det kreves et program som samler alle om en felles leker tilpasset alder, plass og årstid. Har du gått tom for ideer til podens bursdag ? Akkurat når vi har lært oss rutinene rundt bursdagsfeiringer, flasketuten peker på, danseleken og festens høydepunkt for mange av gjestene, nemlig fiskeleken – skjer det! Hva med å la barnet ta med seg vennene sine til favorittstedet sitt?


Akebursdag, skogsbursdag, fjellklatrebursdag, lek i vannkanten- bursdag , lekeplassbursdag… Det viktigste er naturligvis å sørge for at barna er trygge og at det er nok voksne som hjelper til og passer på. Her er det bare fantasien som setter grenser. Det er ikke mulig å benytte årskort i badebursdag.


Voksne utover dette må betale ordinær billett. Betaling ved ankomst i resepsjonen. På grunn av sikkerhet må det være badende voksne pr barn under år.


Med ønske om en hyggelig bursdag i TusenFryd! Ta med dine venner til TusenFry her vil dere få en bursdagsfest med hyl, skrik og latter. Masse fart og moro, men også tid til en lunsj og en sukkerspinn! Du trenger ikke å forhåndsbestille bursdagen.


Dette har jeg til felles med pedagoger rundt omkring i hele landet. FESTLEKER FOR VOKSNE : Hoppet ! Denne leken handler om å hoppe fra innbilt høyde. En av plankene plasseres oppå de glassene som er satt på gulvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg