fredag 8. april 2016

Bilstol med vogn

Bilstol med vogn

Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig bilstol til barnet ditt. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp bilstol hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Bilstol med vogn

Se de beste barnevognene fra produsenter som Stokke, Emmaljunga, Britax og Baby Jogger. Se barnevognene som er best i test! Sv: Maxi Cosi bilstol i kombinasjon med vogn Flotters!


Følger det som regel med adaptere til disse, eller må man kjøpe utenom? For å lette videre rask og enkel overføring, er det også et komplett utvalg av tilpassede tilbehør og bagasjesekker. Med et enkelt trykk på knappen er hjulene foldet ut og bilstolen kan kjøres.


Bilstol med vogn

Duovognen Evo fra Graco kan brukes fra nyfødte ( med tilhørende bagdel) opp til år. Vognen er enkelt omgjort fra barnevognen til vogn med en reversibel sittedel. Ved å klikke på den medfølgende bilstol (og base) kan du enkelt få et reisesystem. Understell med store luft hjul. Bilstol for nyfødt opptil kg.


Følger med adaptere så bilstolen kan festes på vogn understellet. Det finnes adapter du kan sette på hvilken som helst bilstol som gjør at den passer på hvilken som helst vogn ! Jeg har ikke hatt adaper til bilstol med de to andre. Men nå skal jeg ha det. Blir nok heller å lære dem opp til å holde i vogna ja.


Barn (til år) Hvis du bestiller barnebillett, kan man ta med så mye håndbagasje og innsjekket bagasje til barnet som billettypen tillater. Setet festes bakovervendt med bilens belte, slik at du trygt kan bruke dette setet til barnet er 25kg. MaxWay Pluss har god plass, også til store barn - avansert sidekollisjonsbeskyttelse - og kan også brukes i midten av bilen!


Det er mange ting å ta hensyn til ved kjøp av vogn og det er mange modeller å velge mellom. Begynn med å tenke gjennom hvilke hverdagssituasjoner du og vognen vil befinne dere i. Barnesetet er utstyrt med et lineært sidestøts-beskyttelsessystem (L.S.P.), som i kombinasjon med det energiabsorberende bilseteskallet øker barnets sikkerhet betydelig ved en sidekollisjon. Stolen har praktisk solskjerm, bærebøyle og vaskbart trekk. Cybex Cloud Z i-Size kan justeres til liggeposisjon utenfor bilen, og har lettanpassede nakkestøtter med integrerte seleførere. BILSTOL CARLO (0-kg) - REISEKOMFORT og TRYGGHET.


Bakovervendt montering, festes med bilbelte. Flott utvalg av babybilstoler med base, velg mellom flere gode merker og finn den som passer for deg og barnet ditt! Rimelige priser og rask levering! Nå må man kanskje tenke litt – for hvordan ser et slikt produkt ut, egentlig?


Tenk dere en vanlig babybilstol som løftes ut av bilen, men med et enkelt knappetrykk så glir hjulene ut fra undersiden og lander på bakken. Vips – vi har en vogn , dere! Alle er enige i at sikring av barn i bil er viktig, og det å finne riktig sete til sitt barn kan være et vanskelig valg. Passer perfekt å bruke som både transportmiddel og som en soveplass til det lille barnet. Ved måneders alderen, begynner det å bli på tide og bytte ut liggedelen mot en sittedel.


Bilstol med vogn

Mange av våre barnevogner er multifunksjonelle og tilbyr både en sitte- og en liggedel og kan derfor følge ditt barn til det ikke er aktuelt med vogn lenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg