fredag 15. april 2016

Desserter uten melk

Gode desserter Her kommer et lite utvalg gode desserter uten melk. Glem heller ikke at det finnes flere typer is uten melk og at gode kaker også kan gjøre nytten som dessert. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til.


Desserter uten melk

Egg kan erstattes med No Egg, smør, melk og rømme kan erstattes med veganske alternativer laget av soya, ris og havre. En enkel dessert som tilslørte bondepiker smaker ekstra godt med norske syrlige epler. I denne oppskriften bruker vi litt krydder som gir denne søte og syrlige desserten det lille ekstra. Her finner du flere gode oppskrifter på kaker og bakst! Hvordan bake kaker og lage dessert uten å bruke hvetemel?


Ukas ønskeoppskrift er en samling glutenfrie kaker og desserter. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Flere kjekstyper er uten melk , og flere produsenter har melkefrie kakemikser. Dessert kan også ha plass i et balansert kosthold og det er ikke vanskelig å lage sunne og velsmakende desserter uten sukker og mel.


Desserter uten melk

Fråts i sesongens bær, og kos deg med disse sunne dessertene uten vanlig sukker eller mel. Vanlege non stop (brun pose) er utan melk og kan hakkast opp til strøssel. Sjokolademousse uten melk Kristine Webers bok Kristines sunne søte er en bok med søte fristelser med lite sukker. Kok opp melk , smør og sukker.


Denne desserten kan enkelt tilberedes i god tid før selskapet og gjør seg godt på et feststemt bord. Den eneste forskjellen på puddingen med eller uten melk , vil være at puddingen med rismelk vil få en noe mørkere farge. Uansett vil desserten din bli et stykke deilig kunst! Mengden tilsatt sukker er moderert, og da brukes hovedsaklig rårørsukker.


Desserter uten melk

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Mai er en deilig vårmåned som ofte byr på festligheter i form av konfirmasjoner og bryllup og ikke minst nasjonaldagen. Med disse nydelige kakene uten melk , egg, gluten og nøtter kan du invitere til fest og være sikker på at de fleste kan ta en bit av kaka. Denne kaken inneholder ikke melk , så er fin for de med melkeallergi. Ble saftig og go og var lett å få til.


Dessuten beholdt den fasongen veldig fint under stekingen, og ble helt jevn, og dermed lett å skjære fine stykker av. Husk melkefritt smør hvis den er til allergikere. Jeg heter Anne Spurkland og er lege, forsker, immunolog og pasjonert baker av frie kaker som alle kan spise. Denne bloggen er en forlengelse av boken “Frie kaker.


Sunn Dessert er en nettside som fokuserer på sunne desserter , kaker og snacks. Overvekt har blitt et økende problem i samfunnet de senere årene, men hvorfor skal det gå ut over desserten ? Hvorfor skal høydepunktet i måltidet lide for at man ellers bruker usunne ingredienser? Hjelp og informasjon for deg som ikke tåler melk.


Dette er uten melk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg